Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 91 سایت من به خوبی کار میکرد اما از صبح خطای زیر را میده و باز نمیشه : jtablesession::Store Failed DB function failed with error number 145 Table './sal_1389_db/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` ) VALUES ( 'a7mds795ujs5p37isvbofar1m3','1347873118','','0','1','0' ) راه حل چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به phpmuadmin سایتتون برید. جدول jos_session را repair کنید. انشالله درست خواهد شد. اگر نشد با ادمین سرورتون در میان بگذارید شاید در سرورتون تغیراتی داده باشند بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 91 با این روش درست شد:002: ولی میشه بفرمایید این جدول چه نوع اطلاعاتی را نگهداری میکنه ؟ و به چه دلیلی این مشکل پیش آمد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام مدت جلسه شما و عضویت سایتتون رو نگهداری میکنه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad1 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من کامپوننت تغییر پیشوند _jos را نصب و اجرا کردم حالا وقتی سایتو باز می کنم می گه : Warning: require_once(/home/bpdatarc/public_html/configuration.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/bpdatarc/public_html/includes/framework.php on line 46 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/bpdatarc/public_html/configuration.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bpdatarc/public_html/includes/framework.php on line 46 چــراااا ؟؟؟؟ درضمن رفتم و دیدم پیشوند جداول هنوز jos_ بود و تغییر نکرده بود . فایل configuration.php هم به اون شکلی که تو توضیحات کامپوننت گفته شده بود نبود اما داخل فایل configuration.php-dist تونستم پیداش کنم. لطفا کمک کنید باید خیلی زود سایتو برگردونم . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیز به جومینا خوش اومدید باید طبق قوانین سوالتون رو در تاپیک جدید و مناسب با مشکلتون بخش مورد نظر رو پیدا کرده و اونجا مطرح کنید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر