سامان آخته 12 ارسال شده در اردیبهشت 89 ماژول فارسي بازديدكنندگان دانلود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 89 با سلام دوست گرامممییییییییییی:@ این چندومین باری است که دارم به شما اختار می دم .... جناب آستانه در صورت گزاشتن هر نو امکاناتی : اسکرین شات (که کذاشتین) ، توضیحات ، فارسی کنند یا تولید کننده و در صورت امکان نحوی کار با آن ( که البته برای این افزونه نیاز نیست )... را قرار دهید . لطفا در آواتر خود از عکس شخصیت های معروف طراحی وب ( جوملا ) { مهندس علوی نیک مدیر تیم جومفا !} استفاده نکنید امییدارم رعایت کنید . یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در مرداد 90 سلام کسی از دوستان این ماژول رو داره بزاره من خیلی لازمش دارم با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 90 سلام دوست عزیز تو انجمن مازول های دیگه هم با همین کارایی معرفی شده کافیه کمی جستجو کنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda722 0 ارسال شده در شهریور 90 امکان دانلود این ماژول رو ندارم چرا؟ من به شدت به اون نیازدارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون میشم فقط اسمشو بگین؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 90 شما می تونید از این ماژول استفاده کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون عالی بود ولی هر کار کردم نتونستم بعضی از پارامتراشو عدم نمایش بدم مثل : ماه گذشته و هفته گذشته به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در تنظیمات موجود هست اگه اعمال نمیشه احتمالا از کش شما هست کش مرورگر و کش جوملا رو پاک کنید مشکل حل میشه در پناه حق... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در شهریور 90 درسته تو تنظیماتش هست ولی جلوش باید چی بنویسم تا نمایش داده نشه::: مثلا تو فیلد نمایش ماه گذشته نوشته "ماه گذشته" و من هم اون رو پاک کردم ولی بعد از ذخیره دوباره اون رو نوشت: پیوست عکس: http://0000.2.img98.net/out.php/i19188_untitled.jpgراستی ببخشید اینجا درخواست میدم ماژول پیوند دادن چند سایت تو سایتم رو دارین؟؟؟ معذرت میخوام. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 برای اینکه نمایش داده نشه کافیه جلوی فیلد عدد 0 قرار بدید سوال جدید هم در تاپیک جدید (قوانین انجمن ...!) در پناه حق.. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad_n90 0 ارسال شده در شهریور 90 متاسفانه جواب نداد میتونید بازدید کنید emamhossein-najaf.ir به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید با راه کاری که امیر حسین جان در پست شماره11 همین تاپیک اشاره کرد مطمئنا به خواستتون می رسید... ! اینکه با مواردی که ذکر شد نتیجه نگرفتید ممکنه از نسخه ای باشه که دانلود و نصب کردید... ! بنده نسخه ای که شما نصب کردید رو تست نکردم ولی روی نسخه اصلی قبلا تست کردم جواب می ده: http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/visitors/6533 و همینطور این نسخه فارسی: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13141076531.zip منبع نسخه فارسی جوملا فارسی اگر باز مشکلی بود در تاپیک جدید و بخش مربوطه... تاپیک قفل شد موفق باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر