falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام چطور میتونم یک کاری کنیم که وقتی آدرس سایتو میزنیم در صفحه اولی اول یک ماژول یا چند تا عکس باشه که مثلا واسه ی شرکت 3 تا نمایندگی تو سه تا شهر دارخ جدا گونه باشه که مثلا واسه شهر 1 رو میزنیم بریم تو سایت و میا مثلا واسه شهر 2 رو میزنیم فقط مطالب با ماژول های مربوط به این شهر باشه . چیکار میتونم بکنم ؟ لطفا جواب بدین کارم گیره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_far 3 ارسال شده در شهریور 91 یه راهش اینه که یه صقحه html درست کنی که توش عکس ها و لینک های دلخواهت هست بعد اون با نام index.html توی پوشه root سایتت قرار بده واسه اکثر سرور ها فایل با پسوند html دارای اولویت بالاتری نسبت به نسبت به پسوند php هست در نتیجه به جای اینکه وقتی کسی آدرس سایت شما رو وارد کرد وارد صقحه اصلی جوملا بشه وارد صفحه ای که شما طراحی کردید میشه و از اونجا به هرجا که بخواید میشه لینک داد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 یه راهش اینه که یه صقحه html درست کنی که توش عکس ها و لینک های دلخواهت هست بعد اون با نام index.html توی پوشه root سایتت قرار بده واسه اکثر سرور ها فایل با پسوند html دارای اولویت بالاتری نسبت به نسبت به پسوند php هست در نتیجه به جای اینکه وقتی کسی آدرس سایت شما رو وارد کرد وارد صقحه اصلی جوملا بشه وارد صفحه ای که شما طراحی کردید میشه و از اونجا به هرجا که بخواید میشه لینک داد بابت جوابت ممنون بعد عزیز مثلا فرض کن سه تا دانشگاه هست و من میخوام اسم سه تا دانشگاه تو اول سایت باشه و مثلا دانشجو دانشگاه شماره یک رو انتخاب کرد فقط ماژول ها و منو ها و مطالب اون دانشگاه نمایش داده بشه اینجا رو میگم چی کار کنم. ممنون یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خب اینم ساده است ... کافیه یه منو ایجاد کنی و برای اون منو یه مجموعه درنظر بگیری و بعد مطالبت رو داخل اون مجموعه قرار بده و برای ماژولها هم کافیه در انتهای تنظیمات هر ماژول فقط به همون منو تخصیص بدید دست آخر هم لینک منو رو همانند آنچه که جناب mehdi_far فرمودند در فایل html اضافه کن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام عزیز میشه بگید فایل اچ تی ام ال رو با چه نرم افزاری درست کنم که راحت باشه من با microsoft office publisher درست کردم و تو پوشه روت کپی کردم ولی بازم نشد یعنی فقط سایت مستقیم باز میشه و صفحه اینترو نمی آد بالا ؟ چیکار کنم ( این کار رو تو لوکال هاست انجام دادم) یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام اسم فایل اچ تی ام ال باید حتما ایندکس باشه یعنی اینطوری index.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام داداش همین اسم رو هم قرار دادم ولی نشد باز؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز تو روت سایتتون(فرق نمیکنه لوکال باشه) فیلی رو با نام index.html بسازید حتما جواب میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 آقا نشد با یه برنامه دیگه اچ تی ام ال ساختم با همون اسم بازم نشد چیکار کنم . جایی کدی رو باید تغییر بدم لطفا کمک کنید:002::002::dodgy::s عزیزان توی LOCALHOST نشد اما توی هاست آنلاین شد. قربون همتون :001::002::002::002::002::002::002::002::heart::heart: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر