majidghaffari 5 ارسال شده در شهریور 91 با عرض سلام خدمت دوستان شاید این موضوع تکراری باشد اما در پست مشابه من چیزی متوجه نشدم ، در ضمن در انجمن جستجو هم کردم. من می خواهم اندازه ارتفاع موقعیت button را ثابت کنم ( چهار ماژول پایین صفحه) دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون می شوم. تصویر قالب کنونی و قالب مد نظرخودم به همراه لینک سایت را برایتان می گذارم . با تشکر از دوستان عزیز اینم لینک سایت عکس شکلی که می خواهم قالب باشد تصویر قالب فعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در شهریور 91 خوب دوست عزیز شما باید موقعیت های bottom رو توی یک دایو قرار بدی! برای اینکه بخوایی ارتفاعش ثابت باشه باید مفدار hight یا ارتفاع رو توی دایو اصلی تعیین کنی و ارتفاع هر 4 موقعیت بعدی رو هم مثل اون بزاری داداشه گلم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidghaffari 5 ارسال شده در شهریور 91 خوب دوست عزیز شما باید موقعیت های bottom رو توی یک دایو قرار بدی! برای اینکه بخوایی ارتفاعش ثابت باشه باید مفدار hight یا ارتفاع رو توی دایو اصلی تعیین کنی و ارتفاع هر 4 موقعیت بعدی رو هم مثل اون بزاری داداشه گلم من متوجه نشدم شاید باید در کد زیر تغییرات بدم خوب دوست عزیز شما باید موقعیت های bottom رو توی یک دایو قرار بدی! برای اینکه بخوایی ارتفاعش ثابت باشه باید مفدار hight یا ارتفاع رو توی دایو اصلی تعیین کنی و ارتفاع هر 4 موقعیت بعدی رو هم مثل اون بزاری داداشه گلم من متوجه نشدم شاید باید در کد زیر تغییرات بدم /* begin Button */ span.rps-button-wrapper>a.rps-button' date=' span.rps-button-wrapper>a.rps-button:link, span.rps-button-wrapper>input.rps-button, span.rps-button-wrapper>button.rps-button { text-decoration: none; font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans-Serif; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 12px; position:relative; top:0; display: inline-block; vertical-align: middle; white-space: nowrap; text-align: center; color: #FFFFFF !important; width: auto; outline: none; border: none; background: none; line-height: 32px; height: 32px; margin: 0 !important; padding: 0 16px !important; overflow: visible; cursor: pointer; text-indent: 0; } [hr'] این هم کد اصلی css قالب اگر دوستان با مشاهده این فایل راهنمایی کنند ممنون می شوم کد قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر