fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 من کامپوننت اسالید شو نصب کردم اما رو سایت چیزی نست چی باید من بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام احتمالا یک ماژول نصب کردید باید به تنظیمات ماژولها برید و از اونجا یک موقعیت انتخاب کنید و نمایش ماژول رو در تمامی صفحات بگذارید. بدرود دوست عزیز لطفا در انتخاب انجمن مورد نظر دقت کنید. اینگونه سوالات مربوط به انجمن مشکلات » جوملا 1.5 و افزونه ها می باشد نه آموزش های عمومی. لطفا دقت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خب دوست عزیز ، کدام افزونه رو روی کدام نسخه جوملا نصب کردید ؟ نامش رو بگید سعی کنید همیشه سوالاتتون رو با جزئیات بیشتری مطرح کنید که دوستان راحتتر پاسخگو باشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fany_j78 0 ارسال شده در شهریور 91 افزونه دی جی سافت آرچیو فارسی شده بر ور ی نسخه 1.5.25خوب واضه چی کار کنم توش موندم 4 روزه که توش موندم:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر