biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام و درود خدمت دوستان عزیز من در سایت خود دارم سعی می کنم تا یه سایتی شبیه تکناز یا هر سایت سرگرمی دیگه ای باشه و همونطور که نگاه کید در پایین صفحه اول چند ماژول گذاشتم که مطالب مجموعه هارو نمایش میدهند. واین ماژول برای خود جوملا 2.5 هست و من می خام یه کاری کنم تا اون ماژول ها در یک ابعاد باشند و اینکه اون نوشته های توش کوچیک تر بشن البته از تو همون تنظیمات ماژول مجموعه مطالب اندازه رو h6 گذاشتم ولی به نظر خودم خیلی بزرگ هست و من می خواستم ببینم باید چی کار کنم؟ ویا اینکه از افزونه دیگه استفاده کنم یا چی؟ فقط من تازه کار هستم هر آنچه شما موضوع را شکافته تر بگید ما بیشتر ممنون میشیم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز دمو (آدرس سایت) یادتون رفت/ اگه اندازه فونت ها رو خودتون h6 گذاشتید خوب برشگردونید/ بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 rarefun.ir اون منو های پایین مثل طنزیجات در ضمن h6 کوچیک ترین فونت هست ولی.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام کدوم قسمت میخواید کوچکتر بشه؟ نوشته های داخلی یا تیتر؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 نوشته های داخل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 کد های زیر رو به ترتیب به انتهای فایل gantry-core.css اضافه کنید برای box اولی .box2 a { font-size:1px } برای باکس 2 .module-content ul.category-moduletitle2 li h6 a.mod-articles-category-titl {font-size:1px} برای باکس 3 .module-content ul.category-modulebox1.title2 li h6 a.mod-articles-category-title {font-size:1px} مقدار فونت هاشون رو به دلخواه کم یا زیاد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر