biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام و درود خدمت دوستان عزیز من در آموزش های سئو فهمیدم که برای افزایش سئو باید تگ alt و tiltle رو به تصاویر خود اضافه کنم ولی من نمیدونم که باید از افزونه ی خاصی استفاده کنم یا چی به هر حال می خواستم اگه راهی داره لطف کنید برای من توضیح دهید لطف کنید اگر آموزشی یا افزونه ای است که قصد معرفی را دارید هم با جوملا 1.5 و هم با جوملا 2.5 سازگار باشد فقط من تازه کار هستم هر آنچه شما موضوع را شکافته تر بگید ما بیشتر ممنون میشیم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام در مورد افزونه سئو زیاد بحث شده. پلاگین و کامپوننت هایی معرفی شده اند. در مورد تگ alt , title هم خود جوملا داره. وقتی شما میخواهید عکسی اضافه کنید به صفحه ویرایشگرتون بعد از دادن لینک چند فیلد به نام عنوان و توضیحات وجود داره که باید پر بشه. یا اگر از دکمه ورود تصویر زیر ویرایشگر استفاده می کنید بعد از انتخاب تصویر همون پنجره باز شده فیلد ها موجود هستند که می توانید پر کنید سوالی بود در خدمتم بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
biglat 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون بابت پیگیریتون آخه اگه اینجوری باشه خیلی طول می کشه تا من برای هر عکس بخام 70 یا 80 خط تگ بنویسم راه دیگه ای نیست که هم سریع تر باشه و هم برای چند تا عکس که مربوط به یک موضوع هست یک تگ به صورت خودکار بذاره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر