maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من مشکل عجیبی در استفاده از jupgrade پیدا کردم .. بار اول : دانلود از سایت جومینا همه پیش زمینه ها رو انجام دادم ، اون پلاگین رو هم فعال کردم ، روی دکمه کلیک کردم ، بررسی کرد Downloading Joomla 2.5... انجام شد اما مشکل من به این شکله که الان 3 ساعته روی : بازگشایی بسته... مونده !!!!!!! اصلا اتفاقی نمیفته !! بار دوم : دانلود از سایت http://redcomponent.com/jupgrade دیگه مجبور شدم صفحه رو ببندم ،ورژن قبلی رو پاک کردم ، jupgrade ورژن جدیدش 2.5.2 رو نصب کردم که شاید فرجی بشه ، اما حالا روی Checking and cleaning... مونده !!!! باید چی کار کنم؟کسی میتونه این مشکل رو حل کنه ؟ خیلی واسم مهم هست و الان سایتم رو دیزیبل کردم.(قبلش ازش بک آپ گرفتم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 در صورت تمایل اطلاعات را پ.خ کنید تا برای شما انجام بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 پ.خ شد دوست عزیز ممنون از شما .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر