cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت همه اساتید در این سایت می خوام منو بالایی رنگشو عوض کنم و یکم هم نازک ترش کنم در ضمن عنوان نوشته ها رو هم می خوام کوچک تر کنم سایزشو لطفا راهنمایی بفرمایید اینم آدرس سایت http://figco.ir/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد رنگ منو ها اگر اشتباه نکرده باشم از عکس استفاده شده...(nav-active-l) برای تغیر رنگش عکسش رو تعیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 حله داداش عکس بود آقا باقی تغییرات رو چیکار کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام تو این مسیر templates/shaper_poocha/css/menu.css خط 29 میتونید خاصیت font-size رو به دلخواه تغییر بدید برای ارتفاع منو هم خط 26 از خاصیت heigh استفاده کنید، کم و یا زیادش کنید نتیجه رو میبینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 البته تو فایل تمپلت قالب این کار رو باید انجام بدید #inner_content h2 a{font-size:px} اندازه فونت مورد نظرتون رو وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا نشد خط 26 رو تغییر دادم نشد #hornav ul.level-0 > li.menu-item,#hornav ul.level-0 > li.menu-item > a{height:30px;margin:0 5px 0 0} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بزرگوار روش بنده رو امتحان کردید! تست شده بود اون روش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 این کد رو توی تمپلت سی اس اس بزنم ؟؟ من الان می خوام منو رو نازک تر کنم یعنی ارتفاشو کم کنم اون کدی که رفیقمون می گفت رو دستکاری کردم ولی فقط عکس مربوط به منو نصف شد شرمنده دوستان یه بار نیگا کنید ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 داخل فایل منو دات سی اس اس در خط 18 ارتفاع رو از 60 به ارتفاع مورد نظر کاهش بدید! فونت متن های منو رو هم کاهش بدید! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا ممنون گرفتم فقط خیلی عذر می خوام این فونتش کدومه؟؟؟ در ضمن یه لوگو بخوام کنار منو اضافه کنم پیکار کنم :blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 برای تغیر فونت ها فایل منو دات سی اس اس لاین 30 فونت سایز رو به دلخواه افزایش یا کاهش بدید برای ساختن موقعیت هم خواهشا طبق قوانین فروم سوال جدید در تایپیک جدید:002: موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا همه چی حل شد فقط بی زحمت چطوری می تونم کنار منو بالا یه لوگو کوچیک اضافه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 دوست گلم سوال جدید در تایپیک جدید! برای گذاشتن منو باید موقعیت ایجاد کنید! آموزشی در این زمینه در انجمن موجوده و فیلم های آموزشی رایگان هم در این طمینه در نت موجوده سرچ کنید زودتر به پاسختون خواهید رسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 آقایون شرمنده رنگ فونت منوها کجاست:blush: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 برای تغیر رنگ فایل منو دات سی اس اس لاین 30 خاصیت color اضافه کنید مثل کد زیر color:#FF0000; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 91 داداش گذاشتم نشد sublevel ul.level-1 > li.menu-item > a.menu-item{display:block;font-size:12px;font-weight:700;line-height:normal;text-decoration:none;margin:0; color:#96ff00;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام خط 32 از فایل menu.css این استایل هست: #hornav ul.level-0 > li.menu-item > a.menu-item { color: rgb(51, 51, 51); } رنگ منوهاتون رو این تعیین میکنه، خاصیت color نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر