kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من قالب subway از شرکت yootheme را به تازگی دانلود و نصب کردم من میخواهم بدانم چطور میتوان سایز فونت منوهای بالای آبشاری و سایز فونت موضوع مطالب را کمی کم کرد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اصولا چنین کاری نیاز به دانش و برسی کدهای css قالب هست و تا وقتی که شما دمو از سایت مورد نظر قرار ندید نه من و نه هیچ دوستی قادر به پاسخ گویی شما دوست عزیز نیست خواهشا آدرس سایت مورد نظر رو قرار بدید تا بزرگواران بتونند کدهای سایت شما رو بررسی و جواب رضایت کننده ای به شما بدند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambizkhalafi 3 ارسال شده در شهریور 91 http://www.yootheme.com/demo/joomla/subway اینم لینک دموی سایت فقط من منوی بالا رو به صورت فارسی که مینویسم حروف خیلی بزرگ دیده میشود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام کد زیر رو در انتهای فایل تمپلت خودتون اضافه کنید و مقدار فونت رو تغیر بدید .menu-dropdown a.level1 span, .menu-dropdown span.level1 span { font-size:50px; height: 30px; line-height: 30px; position: relative; } موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر