سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 91 امروز 23 شهریور است و هنوز تایید ثبت نام شرکت در سمینار ارسال نشده. برای کسانی مثل من که واسه سمینار از شهرستان می خوایم به تهران بیایم باید زودتر مشخص شود که برنامه ریزی کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 91 یعنی هیچکدوم از مدیران جومینا این پست رو ندیدن؟ ممنون میشم پاسخ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام حتما ارسال میشه کمی حوصله به خرج بدید حتما در این روز های ما بقی اطلاعات کامل در احتیار شما قرار میگیره خواهشا کمی صبور باشید سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 91 من اگه تهران بودم مشکلی نداشتم. باید زودتر اعلام بشه که بتونم بیام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 من اگه تهران بودم مشکلی نداشتم. باید زودتر اعلام بشه که بتونم بیام سلام همین یکی دو روزه از طریق ایمیل و پیامک جهت ثبت نام تکمیلی از شما و دیگر متقاضیان دعوت خواهد شد. دیر نمی شه و جای نگرانی نیست ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atieh 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت مدیران گرامی آیا امکان شرکت کردن شخص دیگری در سمینار به جای شخصی که ثبت نام اولیه رو انجام داده وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت مدیران گرامی آیا امکان شرکت کردن شخص دیگری در سمینار به جای شخصی که ثبت نام اولیه رو انجام داده وجود دارد؟ سلام علاوه بر ثبت نام کننده ی اولیه ، تا زمانی که فرم ثبت نام تکمیلی باز است دیگران هم قادر به ثبت نام هستند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر