mkamka 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان وقتتون به خیر چند تا سوال در رابطه با افزایش رتبه سایت در گوگل و الکسا داشتم. یکسری وب سایت ها هستند که به ازای گرفتن مبلغی به صورت تضمینی رتبه وب سایت را در گوگل و الکسا افزایش می دهند. اول اینکه می خواستم بدونم که این وب سایت ها واقعا توان هم چین کاری را دارند؟ دوم اینکه اگر جواب سوال اول بله هست، چگونه؟این رو هم بگم مقاله های زیادی برای افزایش رتبه سایت در گوگل و الکسا خوندم؛ اما کاربردی نیست. ممنون می شوم پاسخ بدهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام. بله ، چنین وب سایتهایی هستن ، و البته بی تاثیر هم نیستن. در حقیقت میان بر اساس الگوریتمهای گوگل یه کارهایی میکنن. مثلا یه صفحاتی ایجاد میکنند واسه لینک دادن به وب شما(که البته دیگه واسه گوگل ارزش نداره) یا از اسکریپتهایی استفاده میکنن که به طور منظم و در فواصل زمانی مشخص یه بازدید واسه سایت شما میندازه و ... ولی به نظر من که ارزش نداره. هم به دل آدم نمیشینه، هم اگه شما سایت رو منظم آپدیت کنی، مطلب خاص و غیر تکراری بذاری و سایر نکاتی که قبلا بارها اشاره شده تاثیرش خیلی بیشتر خواهد بود. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از توجه شما دوست عزیز بنده هر روز از وب سایت های خبرگزاری مطالب روز IT رو به سایتم اضافه می کنم که وب سایت آپدیت باشه. اما وب سایت من یک وب سایت خدماتی هست. یعنی یکسری خدمات را معرفی می کنیم و تنها چیزی که می تونیم آپدیت کنیم، همین اخبار مرتبط با IT هست. وب سایت هم در رابطه با شبکه هست. وب سایت هایی که کار شبکه می کنن زیاد و می خوام تو کلمات کلیدی مثل شبکه، سیسکو، اچ پی و غیره در صفحه اول گوگل باشم. برای این موضوع چه کار کنم؟ بعد یک سوال دیگه: یک وب سایتی هست که رتبه الکساش حدود 5 میلیون هست. وب سایت بنده حدود 2 میلیون. حالا وب سایت هایی هم هستن که رتبه اون ها 200 هزار و یا 500 هزار هست.اما اول اینکه سایت من تو صفحه اول گوگل که نیست هیچ صفحه دوم و سوم هم نیست. اما سایت این آقا صفحه اول و بالاتر از رتبه 200 هزار هست. چطور میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 نقش تعریف کلمات کلیدی هم دیگه مثل قبل نیست. ببین یکی از موارد اینه که همون اخباری که میذاری از جایی کپی نکرده باشی منظورم این نیست که خودت نقش خبرگزاری رو ایفا کن ولی عیناً نباید همون متن روcopy,paste کنی. این تاثیر منفی داره به جای مثبت. یکی دیگه از مواردی هم خیلی جدیدأ مهم شده این پلاگینهایshare هستن. مثلا همین پلاس که جومینا گذشته. :x (37): قسمت دوم سوالتون گویا با پست زدن من همزمان شد. گوگل به رنکینگ الکسا هیچ کاری نداره. با الگوریتمهای خودش ایندکس میکنه، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر