nima63 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان. ببينيد من يك افزونه ميخوام براي جوملا 2.5 مثل مديريت دانلود ولي ساده باشه و سنگين نباشه. من آخر مطالبم يك لينك ميخوام بگذارم با مثلا يك توضيح يك خطي. فقط ميخوام بزنه چندبار رو اين لينك كليك شده. يكي دوتا افزونه مديريت دانلود ديدم ولي اينا خيلي پيشرفته اس و اصلا بيشتر از نياز من هست. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام ببینید این به کارتون میاد http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/downloads/20674 تاپیک به بخش درخواست ها منتقل شد! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima63 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون ولي اين به كارم نمياد. اين برا لينك دانلود هست. ببينيد من دانلود سنتر نميخوام راه بياندازم. من فقط يك سري لينك ميخوام آخر مطلبم بگذارم. مثل لينك منبع فقط بزنه چندبار روش كليك شده هم كافيه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام می تونید از کامپوننت K2 استفاده کنید این قابلیت رو داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر