m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 دوستان من پلاگین نمایش آواتار رو نصب و فعال کردم تو تنظیمات فعال سازی پلاگین رو هم بله کردم و تو مجوز ها هم تیکش رو زدم ولی باز نشون نمیده تو پلاگین هم گفتم که از cb استفاده کنه میشه بگید مشکل چیه؟ کلا تو خود سایت جی کامنت هم گشتم اصلا پلاگینی واسه جولا 2.5 نگذاشته بود این آدرس سایت کلا به پروفایل هم لینک نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام پست شماره 62 تاپیک زیر را ببینید . جناب پارسا کامل توضیح دادند http://forum.joomina.ir/thread-4149-post-85117.html#pid85117 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز همه این کار ها رو کردم شاید این کار فقط روی جوملا 1.5 جواب بده جوملا کم 2.5 هستش و نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در شهریور 91 ,آخر باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 ' date='آخر باید چیکار کنم؟ [/quote'] سلام دوست من به تصویر زیر دقت کنید: جی کامنت این پلاگین رو برای جوملا 2.5 ارائه نداده. وقتی پلاگینش نیست، خب نیست. مگر اینکه php بلد باشید و آستین بالا بزنید برای تبدیل و یا نوشتن از نوی پلاگین یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر