irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 زمانی که می خواهم فایل sql.zip را در هاست import کنم این ارور داده میشه You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration. البته با فرمت gzipp هم ایمپورت کردم ارورر دیگه ای داد. مشکل چیه دوستان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام مثا اینکه هاست شما فایل zip و gzipp رو پشتیبانی نمیکنه. بهتره به پشتیبانی اطلاع بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام مثا اینکه هاست شما فایل zip و gzipp رو پشتیبانی نمیکنه. بهتره به پشتیبانی اطلاع بدید موفق باشید فکر کنم پشتیبانی میکنه چون تو exampel خود هاست از zipp مثال زده ایمپورت کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بهتره فایل رو با همون پسوند sql اپلود کنید من هم همین مشکل رو داشتم زیپ اپ نمیشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بهتره فایل رو با همون پسوند sql اپلود کنید من هم همین مشکل رو داشتم زیپ اپ نمیشد . دوست عزیز پسوندش همون sql هست من زیپ را کنارش نوشتم گفتم معلوم بشه منظورم فایل زیپ هست؟ در ضمن میخوام بدونم باید فایل داخل htdocs که با نام مثلا joomlanews درست کردم رو تبدیل به زیپ کنم. درسته دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. منظورتون رو واضح تر بین میکنید؟ چراzip کنید؟ قصد انتقال سایت به یه سرور دیگه رو دارید؟ یا میخواید آپلود کنید؟ بیشتر توضیح میدید؟:x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. منظورتون رو واضح تر بین میکنید؟ چراzip کنید؟ قصد انتقال سایت به یه سرور دیگه رو دارید؟ یا میخواید آپلود کنید؟ بیشتر توضیح میدید؟:x (37): دوست عزیز طبق آموزش جلو رفتم. میخوام لوکالهاست جوملا به سایت هاست خودم انتقال بدم. طبق آموزش جوملا را زیپ کردم و در public-html آپلود کردم و بعد در phpmyadmin خواستم ایمپورت کنم که این مشکل بوجود آمد. خواهشا کمک کنید. ارور دیگه ای که میده اینه: Error SQL query: -- -- Database: `cdcol` -- CREATE DATABASE `cdcol` DEFAULT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci; MySQL said: Documentation #1044 - Access denied for user 'donyafil'@'localhost' to database 'cdcol' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 از akeeba backup استفاده کن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 از akeeba backup استفاده کن. :x (37): میشه بفرمایید چی هست و طرز کارش چیه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 از سایت بسته نصبی میسازه. سرچ کن هم خودش هم آموزشش تو انجمن هست :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 دوستان این error را میده. کمک کنید خواهشا. یه هفته هست مشکلاتم تموم نمیشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام فکر کنم این ارور مربوط به سطح دسترسی تون به دیتابیس باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irannnnn 6 ارسال شده در شهریور 91 با سلام فکر کنم این ارور مربوط به سطح دسترسی تون به دیتابیس باشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): میشه توضیح بفرمایید باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 شما user رو که میخوای به database متصل کنید یه صفحه میاد که چن تاcheck box توش که سطح دسترسی رو مشخص میکنه. شما باید همه رو انتخاب کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر