chabok 49 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و خسته نباشید عرض تسلیت بنده از این ماژول تو فروشگاهم (آدرس سایت )استفاده می کنم منتها چند تا تغییر می خواستم انجام بدم 1-قیمت: 3200.00 ریال می خواستم این دو صفر.00 کنار حذف بشه 2- بالا کامپوننت یه بخش قیلطر هست با دو فیلد جلوش می خواستم حذف کنم 3-وقتی محصول میزارم محصولات از کهنه به نو چینش میشن در صورتی که باید هر محصول جدیدی میزارم در کاتالوگ جلوتر بیاد تو تنظیمات هم هرکاری کردم تغییری صورت نگرفت با تشکر :cj: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مهر 91 از ایجاد پست های پشت سر هم خود داری کنید:001::001::001::001::001: _______________________________________________________________ اسم کامپوننتی را که استفاده می کنید چیه؟ خوب هر کامپوننت روش متفاوتی داره باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در مهر 91 از ایجاد پست های پشت سر هم خود داری کنید:001::001::001::001::001: _______________________________________________________________ اسم کامپوننتی را که استفاده می کنید چیه؟ خوب هر کامپوننت روش متفاوتی داره باتشکر مرسي بابت پاسختون دوست عزيز بنده قصد اسپم نداشتم و بعد از 8 روز دوباره تايپيكو پاسخ دادم شايد دوستان جواب بدن كه بعلت حضور در سمينار تاخير پيش اومده بود همچنين بنده در عنوان تايپيك نام كامپوننت رو نوشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر