y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام و خسته نباشید من از ماژول اسلاید تصاویر بصورت برشی موجود در وب سایت جومینا استفاده کردم ماژول بدونه مشکل کار می کند ولی در اینترنت ایکسپلور8 داخل تصویر خط های سفید رنگ میوفته مشکل از کجاست مرسی از راهنمایی شما دوستان عزیز تصویر به این شکل درمیاد دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز این مشکل روش اجرای صفحات در IE هست پلاگین IE8 را برای جوملا نصب کنید و امیدوارم که مشکل شما برطرف گردد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام مجدد مرسی دوست عزیز من پلاگین مربوطه رو نصب کردم رو همه حالات هم تس کردم ولی مشکل حل نشد meta tag هم بی تاثیر بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیر ie هست دیگه چی بگم !!! برای رفع مشلات با ie در 99+1% موارد باید کد نویسی اختصاصی برای این مرورگر صورت گیری .... سرچ کنید قبلاً در باره کد نویسی اختصاصی ie مقاله ی رو تو فروم نوشتم . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر