larten660 1 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من یک مشکل با tahoma نشدن فئنت های منو و فروشگاه دارم از طریق قالب تمام فونت ها رو تاهوما کردم و حتی از داخل css هم تغییر دادم ولی بازز هم منو و سر تیتر های فروشگاه اریل هستن که اصلا جالب نیست چه کار باید انجام بدم ممنون ادرس سایت www.mediamode.ir/home نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز شما برای تغییر فونت منو ابتدا فایل سی اس اس menustyle.css رو باز کن و کد زیر رو پیدا کن ul.level2 span.menu-title{font-size:12px;text-transform: none;color: #000000;font-family: arial !important;} بعد فونت اریال رو با تاهوما جایگزین کن ul.level2 span.menu-title{font-size:12px;text-transform: none;color: #000000;font-family: tahoma !important;} موفق باشی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
larten660 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون بابت پاسختون ولی داخل سی اس اس ها ی قالب اصلا همچین سی اس اس نیست این هم عکس از css ها http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13474371261.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام داخل یکی از فایل های شما این خط نوشته شده است و مانع تغییر فونت در قسمت های دیگر می شود: font-family: Oswald,serif !important; فکر میکنم داخل فایل های css نیست و بصورت inline داخل یکی از فایل های شما تعریف شده است، اگر ویرایشگرتون قدرتمند هست میتونید پیداش کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز تو این مسیر قرار داره templates/sj_gifts/menusys/class/common/css/menustyle.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر