sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بنده 3 تا مجموعه ساختم. وقتی 2 تا مطلب متفاوت ایجاد میکنم و هر دو رو به یه مجموعه مختص میکنم در حالت عادی پشت سر هم نشون داده میشند یعنی جدید تره میاد اول ولی وقتی مطلبی رو تو یه مجموع دیگه از 3 مجموع بالا قرار میدم با اینکه مطلبش جدید تر هست ولی میاد زیر مطالب مجموعه اول قرار میگیره ولی من میخوام به صورت عادی باشه یعنی مطلب جدید در بالای سایت باشه مشکل از کجا میتونه باشه؟ سپاس از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام قبلا به این سوال پاسخ داده شده در قسمت پارامترهای مطالب در تب انتخاب های اشتراکی ترتیب مجموعه بدون ترتیب و ترتیب مطلب جدیدترین باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 ممنون استاد دفاعی این کار رو انجام داده بودم ولی درست نشده بود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در تنظیمات منوی اصلی : ترتیب قرارگیری ستونها را روی پایین قرار بدید (برای نمایش مطالب در یک ستون) مرتب سازی مجموعه را روی بدون مرتب سازی قرار بدید قسمت مرتب سازی مطالب را روی مرتب سازی بر اساس مطالب ویژه قرار بدید (به نحوه ترتیب بندی مطالب ویژه بستگی دارد) - میتونید از گزینه آخرین ها در ابتدا نیز استفاده کنید در قسمت بعد مرتب سازی بر حسب تاریخ را روی منتشر شده (انتشار) قرار بدید سایر گزینه ها را هم بر حسب نیازتون تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر