Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 سلام میخواستم یه ماژول ایجاد کنم که فقط مهمان های توی سایت بتونن ببینن و کسانی که وارد شدن و عضو هستن نتونن اون رو مشاهده کنن نیاز به افزونه داره یا میشه همینطوری ساخت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز ماژول های خود جوملا این امکان رو ندارن ولی اگه با php و فریم ورک جوملا کمی آشنایی داشته باشید ایجاد همچین ماژولی نباید سخت باشه کدش رو قرار میدم $user =& JFactory::getUser(); if ($user->guest) { [show module for guest ] } ساده ترین راه اینه، اگر شرط درست بود ناحیه مورد نظر در فایل index.php فعال بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 مرسی ولی اینو کجا کپی کنم؟چجوری انتخاب کنم کدوم ماژول اینطوری بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام داخل گیومه باید موقعیت ماژول مورد نظرتون رو قرار بدید البته قبل و بعد از این کد باید عبارات <?php و ؟> باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام ببینید مثلا این فایل index.php شماست با یک ناحیه: اگر ماژول شما قبل به این صورت لود میشد: حالا باید به این صورت لود کنید: <? $user =& JFactory::getUser(); if ($user->guest) { ?> <?php } ?> موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 نفهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 خب زمان میبره تا متوجه بشید این برای اینه که اصلا مطالعه ای در مورد نواحی و ساختار قالب ندارید تالار پره از این آموزش ها، جستجو کنید و مطالعه کنید، بیشتر مطالعه کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 مرسی من برم یکم مطالعه کنم:002: یه سوال دیگه:یه فایل ایندکس هست توی پوشه ی پابلیک اچ تی ام ال تو اون من همچین چیزی ندیدم منظورتون کدوم فایل ایندکس هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 index.php در پوشه ی قالب پیش فرض نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 اهان ممنون پنل1 همون مکان ماژول هست؟اگه اونجوریه که من چیزی ندیدم توی فایل ایندکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 خب زمان میبره تا متوجه بشید این برای اینه که اصلا مطالعه ای در مورد نواحی و ساختار قالب ندارید تالار پره از این آموزش ها، جستجو کنید و مطالعه کنید، بیشتر مطالعه کنید موفق باشید باسلام سرچ-مطالعه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 میشه چند تا منبع و ادرس دید برم ببینم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز منظور از panel1 او قسمتی از قالب هستش که می خواهید برای کاربر میهمان نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 اهان ممنون پنل1 همون مکان ماژول هست؟اگه اونجوریه که من چیزی ندیدم توی فایل ایندکس دوست من شما در قالبتون موقعیت های مختلفی دارید. می تونید با استفاده از کدی که دوستمون ارائه کردند یکی از این موقعیت ها رو بصورت شرطی تنها برای کاربران میهمان نمایش بدید. برای مثال: موقعیتی با خاصیت ماژول دارید به نام left که کدش می شه این: حالا شما می تونید با افزودن کدی که دوستمون فرمودند به دایو موقعیت left اون موقعیت رو تنها برای میهمانان نمایش دهید. کد رو بصورتی که دوستمون فرمودند با دایو موقعیت مد نظر ترکیب کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 مرسی ولی اگه من بخوام فقط یه ماژول برای مهمان ها باشه نه کل ماژول هاری سمت راست اونوقت چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام امیرخان نمیدونم چی میخوای به این مهمونات نشون بدی که اصلا ول کنشون هم نیستی! اینطوری یه کم کارت پیچیده میشه و قابل توضیح دادن نیست باید دقیقا امتحان کنم و جواب قطعی بدم با توضیحات کامل، پس فعلا شما یه ناحیه به غیر از این left یا right ایجاد کن و ازش استفاده کن، اگر خیلی نیاز بود آموزش اینکارو قرار میدیم فعلا امکانش نیست موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر