maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و خسته نباشید خدمت شما ... میخواستم عرض این قالب رو زیاد کنم ، میشه بگید کجا رو باید تغییر بدم ؟! http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/public-template/566-joomla-farsi-template.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام عرض کدوم قسمت رو؟ شما قالب رو بذار روی سایت و دموی انلاین بذار ما در خدمت شما هستیم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 من روی لوکال هستم این قالب خود سایت جومیناست دوست عزیز بدنه آبی قالب ، http://www.joomina.ir/images/stories/11new/screenshotbluskey.jpg اینم که خود قالب هست: http://www.joomina.ir/joomla-extension/website-template/public-template/566-joomla-farsi-template.html میخوام پهن تر شه ، یعن widthش زیادتر شه.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 بزرگوار این اندازه استاندارده مثلا اگر شما بیشتر کنید ممکن هست تو مانیتورهای کوچکتر به مشکل بر بخخورید ولی اگر بخواید بیشتر کنید تو فایل تمپلت دات سی اس اس خود قالب این کار رو باید انجام بدید ولی توصیه میکنم به هیچ وجه این کار رو انجام ندید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 همونطور که گفتم باید دموی انلاین بگذارید تا بشه بر اساس کدها راهنمایی کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز وقتی روی لوکال هستم ، چطور دموی آنلاین بذارم ؟! درمورد عرض پشیمون شدم ، اما درمورد لوگو میتونید کمکی کنید ؟! در توضیحات قالب اومده که : برای تغییر لوگو قالب به پوشه images مراجعه نموده و فایل logo.png را ویرایش نمایید اما وقتی مثلا یه هدر با عرض مثلا 600 میذاری ، فقط یک قسمتشو رو نشون میده .. (که توی template میشه تغییرش داد ) من میخوام قالب یه کم بیاد پایین تر تا لوگو خوب دربیاد. چطور باید بدنه قالب رو بیارم پایین تر ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام برای منظوری که دارید باید دمو آنلاین قرار دهید تا کدها بررسی و راه حل ارائه بشه (می تونید یک بک آپ بگیرید و موقتا در یک هاست رایگان بیاریدش بالا و دمو آنلاین بدید...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 در مورد لوگو در خط 2653 فایل تمپلت دات سی اس اس قالب کد زیر قرار داره #joominalogo { background-image:url(../images/logo.png); background-position:top right; background-repeat:no-repeat; width:200px; height:150px; position:absolute; right:10px; top:0} که میتونید طول و عرضش رو تغیر بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maysamsami 1 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از شما ، منم از همین جا تغییرش دادم ، اما مشکلم پایین آورد ارتفاع بدنه قالب بود که اونم انجام دادم.(کافیه body رو سرچ کنید و margin-top: 20px; بهش بدید ) اما یه مشکلی هنوز دارم ، اونم اینکه قالب کلا سفیده ، یعنی غیر از بک گراند که آبی هست ، کل content سفید هست ! من همه colorهای تمپلیت رو تغییر دادم، اما این تغییر نمیکنه! میشه بگید چطور باید رنگ سفیدش رو عوض کنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگر منظورتان رنگ پس زمینه هست باید خاصیت background-color را تغییر دهید! اگر دآدرس سایت را قرار دهید زودتر مشکلاتون حل خواهد شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر