Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 سلام من کامپوننت کیوننا رو روی جوملا 2.5 نصب کردم.الان ادرس انجمن به این شکل هست:http://bisttech.ir/index.php/kunena/ میخوام به این شکل در بیاد:forum.bisttech.ir چجوری این کارو بکنم؟ساب دامین ایجاد کردم اما نمبدونم چطور ادرس انجمن رو عوض کنم:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید کیوننا متصل به جوملا هست اگر می خواهید بصورت جداگانه به شکلی که مد نظر دارید انجمن ساز داشته باشید از انجمن سازهایی استفاده کنید که متصل به جوملا نیستند مثل mybb موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Amir_P 37 ارسال شده در شهریور 91 پس نمیشه ادرس رو تغییر داد مرسی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خیر نمیشه ، همانطور که آقا مجتبی عرض کردند اگر میخواهید آدرس بصورت ساب دامین نمایش داده بشه باید از انجمن سازهای مستقل از جوملا استفاده نمایید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر