DGLAP 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان من رو لوکال با akeeba ,backup گرفتم الان ریستور میکنم روی هاست فقط صفحه اصلی بالا میاد کلیه اینک ها و مطالب کار نمیکنند http://forum.joomina.ir/images/smilies/sad.gif این سایت www.iranpouria.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما پوشه ی instalation را حذف کرده اید؟ بررسی کنید آیا پایگاه داده ی قبلی جایگزین میشود یا خیر موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DGLAP 0 ارسال شده در شهریور 91 چطور باید چک کنم ؟ موقع اینستال پایگاه داده رو میشناسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 یعنی چی موقع نصب پایگاه داده رو میشناسه؟ الان سایت شما بالا میاد ولی آدرس دهی منوها و مطالب فارسی است، آیا در جوملای قبل از افزونه ی خاصی استفاده کردین؟ در جوملای جدید هم تنظیمات سئو و فایل htaccess رو تنظیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگه گزينه هاي سئو رو فعال كرديد فايل htaccess.txt رو تغيير نام بديد به htaccess. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DGLAP 0 ارسال شده در شهریور 91 شرمنده من زیاد وارد نیستم برای نصب بکاپ یه برنامه هست رو هاست نصب میشه که اسمش kickstart-core هست این بکاپ رو بصورت اینستال بالا میاره من یک دیتا بیس جدید ساختم بعد تعریف کردم رو این بکاپ که جوملا نصب شد افزونه خاصی نصب نکردم که باعث بشه اینطوری فقط acesef SEO رو نصب کردم با k2 سلام اگه گزينه هاي سئو رو فعال كرديد فايل htaccess.txt رو تغيير نام بديد به htaccess. اسمش درسته .txt نداره خیلی ممنون مشکلم حل شد گزینه mod_rewrite رو disable کردم درست شد ولی اگه بخوام از این گزینه استفاده کنم چیکار کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 ببینید دوست عزیز شما باید بررسی کنید: افزونه های قبلی نصب هستند و تنظیمات سئوی جوملا به درستی پیکربندی شده اند، acesef seo و k2 ___________________________________________________________________________ خب اگر بعد از فعال کردن سئو خطا رو میبینید محتویات فایل htaccess رو با این فایل متنی جایگزین کنید، نباید مشکلی بوجود بیاد http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13472028241.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر