kalhor2422 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام - وقت بخیر دوستان چطور میشه آدرس هایی که در نوار آدرس مرورگر بعد از باز کردن یک کامپوننت تو صفحه سایت نشون میده رو تغییر داد. مثلا من تو سایتم برای ثبت نام کاربرا از cb استفاده میکنم و وقتی که کاربر روی گزینه ثبت نام کلیک میکنه ، به این صفحه هدایت میشه : http://weer.ir/index.php/component/comprofiler/registers من میخوام کاربر آدرسی که تو نوار آدرسش میبینه این باشه : http://weer.ir/register یا درباره بقیه چیزا مثل login یا ... . چه باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. برای اون index.php که باید تنظیمات seo رو فعال کنید. روش کار قبلا گفت شده. واسه باقیش هم برای منوها و مجموعهها و ... نام مستعار تعریف کنید. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام از acesef هم استفاده کنید خیلی بهتر است. تنظیمات acesef امکانات فوق العاده ای میده. سعی کنید از ورژن 2.5.1 اون استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد نصب افزونه های SEF البته همونقدر که میتونند مفید باشند میتونند مشکلاتی هم ایجاد کنند و در کار برخی از افزونه ها اختلال ایجاد کنند توصیه میکنم حتما" حتما" قبل از نصب چنین افزونه هایی از فایلها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد نصب افزونه های SEF البته همونقدر که میتونند مفید باشند میتونند مشکلاتی هم ایجاد کنند و در کار برخی از افزونه ها اختلال ایجاد کنند توصیه میکنم حتما" حتما" قبل از نصب چنین افزونه هایی از فایلها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): سلام ممنون از راهنماییتون ، شخصا هم خیلی تنایل به استفاده از افزونه برای این مورد ندارم، اما شما چه چیزی رو برای حل این مسئله توصیه می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما باید برای هر صفحه ای که می خواید به این صورت باشه منو بسازید و نام مستعار رو ه صورت انگلیسی قرار بدید نتونستید، پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما باید برای هر صفحه ای که می خواید به این صورت باشه منو بسازید و نام مستعار رو ه صورت انگلیسی قرار بدید نتونستید، پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم با احترام سلام خدمت شما ظاهرا عملی نیست. چرا که نمیشه برای کامپوننت ثبت نام ، login ، forget password و ... جداگانه منو ساخت و لینکش کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام آموزش فعال کردن سئو در جوملا رو مطالعه بفرمایید به خواسته ی خود خواهید رسید http://www.darhayebaz.com/education/97-seo-joomla.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما باید برای هر صفحه ای که می خواید به این صورت باشه منو بسازید و نام مستعار رو ه صورت انگلیسی قرار بدید نتونستید، پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم با احترام سلام خدمت شما ظاهرا عملی نیست. چرا که نمیشه برای کامپوننت ثبت نام ، login ، forget password و ... جداگانه منو ساخت و لینکش کرد. چرا. امکانش هست با آموزش نتونستید بگید کمکتون کنیم با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما باید برای هر صفحه ای که می خواید به این صورت باشه منو بسازید و نام مستعار رو ه صورت انگلیسی قرار بدید نتونستید، پیام خصوصی بدید راهنماییتون کنم با احترام سلام خدمت شما ظاهرا عملی نیست. چرا که نمیشه برای کامپوننت ثبت نام ، login ، forget password و ... جداگانه منو ساخت و لینکش کرد. چرا. امکانش هست با آموزش نتونستید بگید کمکتون کنیم با احترام لطفا بفرمایید چطور میشه اینکار رو انجام داد؟ و آیا اینکار تداخلی در کار کامپوننت ایجاد نمیکنه؟ ممنون و سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 ظاهرا عملی نیست. چرا که نمیشه برای کامپوننت ثبت نام ، login ، forget password و ... جداگانه منو ساخت و لینکش کرد. سلام به منو اصلی بروید. گزینه جدید کلیک کنید. روبروی فیلد عنوان گزینه انتخاب رو بزنید. از بخش کاربری می تونید هر گزینه ای رو که دوست دارید انتخاب کنید. مثلا فراموش کردن پسورد یا بازیابی نام کاربری و ... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام تداخلی ایجاد نمیکنه به قسمت ساخت منو برید و "جدید" رو بزنید. حالا کامپوننت مورد نظرتون رو انتخاب کنید. واسش عنوان بذارید (مثلا: ورود کاربران) و نام مستعار رو انگلیسی بذارید (مثلا: login ) آدرسی که دوست داشتید دقیقا به صورت زیر میشه: domain.com/login سوالی بود در خدمتم. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalhor2422 4 ارسال شده در شهریور 91 ضمن سپاس از دوستان عزیز جناب محمد حسین میری و یوزر محترم mrgh مشکل طبق راهنمایی این دو عزیز رفع شد. موفق و موید باشید سلام آموزش فعال کردن سئو در جوملا رو مطالعه بفرمایید به خواسته ی خود خواهید رسید http://www.darhayebaz.com/education/97-seo-joomla.html ممنون از اموزش ارائه شده توسط شما. مفید واقع شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر