mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام من افزونه مديريت آگهي و تبليغات رو از سايت دانلود كردم اما موقع نصب پيغام خطايي مبني بر عدم وجود فايل مربطوه ميدهد.لطفا چك كنيد . ضمنا برابي تمامي افزونه ها وقالب ها مشخص كنيد كه براي كدام نسخ هاز جوملا است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من افزونه مديريت آگهي و تبليغات رو از سايت دانلود كردم اما موقع نصب پيغام خطايي مبني بر عدم وجود فايل مربطوه ميدهد.لطفا چك كنيد در این مورد به لینک زیر مراجعه کنید http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/44-1389-09-27-10-52-40/282-xmllearning-joomla.html ضمنا برابي تمامي افزونه ها وقالب ها مشخص كنيد كه براي كدام نسخ هاز جوملا است در این مورد هم قبلا بحث زیاد شده افزونه هایی که مشخص نشدند برای کدام نسخه هستند ، پیشفرض برای جوملا 1.5 میباشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من افزونه مديريت آگهي و تبليغات رو از سايت دانلود كردم اما موقع نصب پيغام خطايي مبني بر عدم وجود فايل مربطوه ميدهد.لطفا چك كنيد در این مورد به لینک زیر مراجعه کنید http://www.joomina.ir/joomla-extension/joomla-learning/44-1389-09-27-10-52-40/282-xmllearning-joomla.html ضمنا برابي تمامي افزونه ها وقالب ها مشخص كنيد كه براي كدام نسخ هاز جوملا است در این مورد هم قبلا بحث زیاد شده افزونه هایی که مشخص نشدند برای کدام نسخه هستند ، پیشفرض برای جوملا 1.5 میباشند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): يعني اين افزونه براي 1.5 است ، براي نسخه 2.5 طراحي نشده است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز ، اینکه نا امیدی نداره با کمی جستجو در گوگل قطعا" به نتایجی دست خواهید یافت بفرمایید اینم لینک دانلود : لینک کمکی از joomprod.com لینک دانلود adsmanager فارسی شده از سرور جومینــــــا برای جوملا :15::16::17::25: password : adsmanager موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 این ماژول هارو نصب مبکنم اصلا سایتو باز نمیکنه صفحه سفید فقط بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام حتما تداخلی داره فقط ماژولش مشکل داره؟ یا پکیج رو که نصب می کنید مشکلی ایجاد میشه بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در دی 91 فقط همین ماژول منو رو نصب کردم سایت سفید بالا میومد بعدش رفتم پلاگینارو هم نصب کردم فعالشون کردم بازم صفحه سفید بالا اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر