omid.bibak 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام خدمت استاد کاران جومینا میخاستم مرا در راه اندازی سیستم رزواسیون جومینا راهنمایی کنید. من این کامپوننت را نصب کردم و یک رزواسیون ساختم و اکنون میخاهم ان را در یک موقعیت قالب به نمایش بگذارم چگونه باید این کار را انجام دهم ؟ ایا باید ماژولی برای ان ایجاد کنم؟؟ خواهشمندم مراه راهنمایی کنید مرسی یا حق جوملا 1.5.26 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 91 سلام منو ها _ منو مورد نظر مثال: (فهرست اصلي) _ جديد انتخاب نوع گزینه منو : كامپوننت مورد نظر را انتخاب كنيد. براي نمايش در يك موقعيت اگر كامپوننت ماژول نيز دارد مي توانيد از مديريت ماژول ها يك ماژول جديد ايجاد و نوع آن را ماژول مورد نظر قرار دهيد . موفق باشيد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 تو ضیحلات تکمیلی سیستم رزرواسیون یه کامپوننت و مثل بقیه کامپوننت ها در موقعیت component قالب قرار می گیره مگر اینه شما برای این کامپوننت ماژولی بنویسی که اون موقع هستش که باید اون رو در جایی از قالب استفاده کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leila637 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام افزونه رزرواسیون جومینا 2.5 چه موقع منتشر خواهد شد؟ کامپپوننت قرار ملاقات و همایش با تاریخ شمسیAppointment bookingدانلود کرده ام ولی error می دهد : Unknown locale: 'fa_IR' SQL=SET lc_time_names = 'fa_IR و پس از ثبت درخواست error زیر را می دهد : Unknown locale: 'fa_IR' SQL=SET lc_time_names = 'fa_IR';Unknown locale: 'fa_IR' SQL=SET lc_time_names = 'fa_IR'; چگونه این مشکل را حل کنم؟لطفا رااهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز قوانین را بخوانید سوال جدید در تاپیک جدید سیستم رزرواسیون جومینا آماده شده و در حال رفع مشکلات احتمالی هستیم ان شاء الله به همین زودی منتشر خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر