nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام. من خواستم کامپوننت آرت فرم و صندوق پیشنهادات رو روی حالت utf-8 قرار بدم. تو php my admin میرم و حالت collation رو هم مشاهده میکنم اما نمیدونم چطور میشه این حالت رو تغییر بدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لطفا ابتدا جستجو کنید قبلا بصورت کامل توضیح داده شده در ضمن از اسکریپت حل مشکل علامت سئوال جومینا هم می توانید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 من اون اسکریپت رو تست کردم. بعد از وارد کردن اطلاعات، صفحه ای از ارورها میاد و تا چندین ساعت در حالت لودینگ میمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام وارد جدول مورد نظر که شدید وارد ویرایش اش بشید(تصویر مداد | change) و حالا می تونید زبان رو تعیین کنید... این ارسال رو هم مطالعه کنید: http://forum.joomina.ir/thread-15404-post-79959.html#pid79959 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر