nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام من بعد از مدتی متوجه شدم که سیستم نظراتم دیگه نظر جدید رو ثبت نمیکنه.کامل حذفش کردم و مجدد نصب کردم. ولی دوباره هم فرم ظاهر میشه ولی نظری ثبت نمیشه.خواهشا اگه اطلاعی دارید کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در شهریور 91 چه اتفاقی می افته؟؟پیغامی می دهد؟؟/ دقیقا چی می شه!!ممکنه خیلی مشکلات باشه.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در شهریور 91 هیچ اتفاقی نمیفته.فقط یه لحظه تصویر لود شدن میچرخه و بعد سریع محو میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام احتمالا با یکی از افزونه هاتون تداخل داره (افزونه ها رو بررسی کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز بدید به یک نفر دیگه از جای دیگه تست کنه ببینه ثبت میشه یا نه! الان من تو سایت خودم نظر ارسال میکنم همین طور هست ولی کاربران دیگه ارسال میکنن... گاهی سرعت مشکل داره ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر