omid-entezar 13 ارسال شده در شهریور 91 سلام ببخشید نمیدونم چرا وقتی میخوام سایت رو باز کنم مرورگر نمیتونه سایت رو باز کنه آدرس سایت: www.morsaleen.com با فایرفاکس که بازمیکنم این ارور رو میده: This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. روی اکسپلورر هم امتحان کردم باز نشد روی کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم باز نشد کش مرورگر رو هم پاک کردم ولی باز درست نشد ولی وقتی آدرس سایت رو اینجوری باز میکنم درست هست: www.omid-entezar.com/morsaleen.com نمیدونم مشکل چیه لطفا یه راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا بفرمایید جهت بالا آوردن سیستم مدیریت محتوا در ---> morsaleen.com به چه صورت دارید عمل می کنید !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid-entezar 13 ارسال شده در شهریور 91 متوجه منظورتون نشدم ولی به morsaleen.com نمیتونم وارد بشم در صورتی که میتونم وارد مدیریت بشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 الان ظاهرا دامنه اصلی شما omid-entezar.com هست با سیستم مدیریت محتوایی که داره حالا نقش morsaleen.com اینجا چیه؟ می خواهید یک سایت هم بصورت مجزا با این دامنه بیارید بالا یا این یک پوشه هست که می خواهید جوملا درش نصب کنید یا می خواهید ساب دامین باشد یا ... ؟ (اینجا رو کامل تر توضیح بفرمایید دقیق تر می شه راهنمایی کرد) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid-entezar 13 ارسال شده در شهریور 91 این یه سایت جداگانه هست که روی هاست نصب شده و سایت اصلی هم omid-entezar.com هست یعنی از قسمت اضافه کردن دامنه جدید در هاست این کار رو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام Addon Domains رو درست انجام دادید !؟ در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadfahimpour 0 ارسال شده در شهریور 94 درود بر دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم قبلا یه دامین از طریق addon domain اضافه کردم و مشکلی نداشته، یعنی دوتا سایت با یک هاست بالا اومده،ولی الان که میخوام یه دامین دیگه اضافه کنم، به صورت olddomain.com/newdomain.com بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر