kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 در قسمت مدیریت مشکل پیدا کردم. نمیدونم چیه. فقط پس از زدن دکمه ذخیره و بستن در ساخت مجموعه ، این ارور رو میده: 500 - یک خطا رخ داده است Illegal mix of collations (utf8_general_ci,IMPLICIT) and (utf8_unicode_ci,IMPLICIT) for operation '=' SQL=INSERT INTO `j9i8x_finder_tokens_aggregate` (`term_id`, `term`, `stem`, `common`, `phrase`, `term_weight`, `context`, `context_weight`) SELECT t.term_id, t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context, ROUND( t1.weight * COUNT( t2.term ) * 1.700000, 8 ) AS context_weight FROM ( SELECT DISTINCT t1.term, t1.stem, t1.common, t1.phrase, t1.weight, t1.context FROM `j9i8x_finder_tokens` AS t1 WHERE t1.context = 1 ) AS t1 JOIN `j9i8x_finder_tokens` AS t2 ON t2.term = t1.term LEFT JOIN `j9i8x_finder_terms` AS t ON t.term = t1.term WHERE t2.context = 1 GROUP BY t1.term ORDER BY t1.term DESC نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید مراحل زیر رو انجام دهید چنانچه مشکل پابرجا بود در همین تاپیک پیگیر باشید : 1. دیتابیس اتون رو repair کنید (روش کار قبلا توضیح داده شده 2. فایل htaccess رو حذف کنید و فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به htaccess. 3. در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری قبل از هر کاری بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 من همه اون کار ها رو کردم. توی ریپیر دیتابیس هم این نتیجه ها ریپیر نشدند. note : The storage engine for the table doesn't support repair my-db.bak_j9i8x_finder_tokens_aggregate note : The storage engine for the table doesn't support repair my-db.bak_j9i8x_finder_types OK my-db.bak_j9i8x_hadis note : The storage engine for the table doesn't support repair note : The storage engine for the table doesn't support repair my-db.j9i8x_finder_tokens_aggregate note : The storage engine for the table doesn't support repair my-db.j9i8x_finder_types OK my-db.j9i8x_hadis note : The storage engine for the table doesn't support repair از قدیم میگن اگر میخوای کاری خوب انجام بشه، حتما خودت انجامش بده. مشکل از پلاگین بود مدیریت مجموعه- جستجوی هوشمند . وقتی این پلاگین رو غیر فعال میکنم درست میشه. نکته ی مهم اینه ، چرا این پلاگین مشکل داره؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 یه موضوع دیگه هم در اینباره متوجه شدم، یا به تغییر فونت ربط داره یا به تغییر رنگ متن. یکی از ایناست. وقتی هم مشکل ایجاد شد، به هیچ وجه خود به خود رفع نمیشه مگر اینکه ، پلاگین (( مدیریت مجموعه - جستجوی هوشمند)) غیر فعال بشه. واقعا مشکل عجیبیه!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام تغییر استایل نمیتونه همچین مشکلی رو به وجود بیاره ... پلاگین رو جذف و دوباره نصب کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 از کجا این پلاگین رو پیدا کنم و دوباره نصب کنم؟ الآن حذفش کردم. مشکل حل شد. ولی این پلاگین هم چیز مهمی برای سایت میتونه باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به مورد دوم که گفتم با دقت توجه کنید ! قسمت دومش. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 منظورتون دقیقا کدوم پلاگین رو حذف و دوباره نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام پلاگینی که غیر فعال می کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kamal72 0 ارسال شده در شهریور 91 این پلاگین به صورت پیشفرض روی جوملا بود. حالا هم اونو حذف کردم. از کجا باید دوباره پیدا کنم و نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 از یه جوملای خام استفاده کنید.. پلاگین هاش رو بردارید و آپلود کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر