sadeghian92 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم و اون اینه که افرادی که میخوان عضو بشن وقتی فرم ثبت نامو پر میکنن و بر روی دکمه ثبت کلیک میکنن تا عضو بشن ، صفحه فقط رفرش میشه و دوباره همون فیلدهای عضویت نشون داده میشه . بدون این که پیامی به کاربر نشون بده که آیا عضو شده یا نه . کسی میدونه مشکلش چیه ؟ البته کاربرا عضو میشن ولی چون بعد از زدن دکمه ثبت همون صفحه قبل نشون داده میشه متوجه نمیشن . و اینکه آیا کامپوننت خوبی واسه قسمت عضویت کاربران وجود داره ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از ابتدا این مشکل رو داشتید؟ با قالب دیگری هم تست کنید برای فرم سفارشی عضویت از CB هم می تونید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadeghian92 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنون مشکل از قالب بود ، چون قالبو خودم نوشته بودم کد زیر رو یادم رفته بود واردکنم : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر