sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من وقتی میخوام برم به مدیریت کاربران سایت با ارور 500 مواجه میشم که متنی بدین شکل داره Table 'ansar3_seyed.olcd2_user_notes' doesn't exist SQL=SELECT n.user_id, COUNT(n.id) As note_count FROM olcd2_user_notes AS n WHERE n.user_id IN (63,42) AND n.state >= 0 GROUP BY n.user_id نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام از کی این مشکل بوجود آمده ؟ تیبل مربوط به یوزرهاتون مشکل داره یکبار repair کنید اگر جواب نداد از بک آپ دیتابیس میتونید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 آقا مجتبی ممنون از شما ریپیر شد فایده ای نداشت...! این اتفاق وقتی افتاد که تا یک کاربر تازه ثبت کردم دستی اینجوری شد. از ابتدا جوملا 1.7 بود،2.5 روش استرکت کردم همه چی درست بود ولی بعد ثبت کردن یه کاربر اینجوری شد یکبار کلا حذف کردیم و دوباره نصب کردیم ولی فایده نداشت آیا راه حلی وجود داره؟ سپاس:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بک آپ دیتا بیس رو از وبمسترتون بخواهید براتون ریستور کنه فکر کنم حل بشه البته بک آپ چند روز قبل از این موضوع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 من از قالب(که بسته نصبیه )استفاده میکنم فایل cgi-bin تو هاست وجود نداره! این فایل به طور اتفاقی حذف شده!! الان مشکلی پیش نمیاد؟ این مشکل میتونه از این باشه؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خیر، با حذف پوشه cgi-bin مشکلی بوجود نمیاد در دیتابیس به تیبل یوزرها بروید و یوزری که ساختید رو حذف کنید اگر جواب نداد از بک آپ دیتابیس باید استفاده کنید: بدست آوردن بک آپ از طریق ادمین سرور (جایگزین کردن جداول مربوط به یوزرها کافیه) اگر هم خودتون بک آپ دارید از اون هم می تونید استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر