roozi 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من تو لوکال این مشکل داشتم یکی از دوستام گفت که بیاد بالا درست میشه اما الان که میخوام دس کاری کنم می زنه " نمیتواند تاریخ را ذخیره کند خطا: امکان نوشتن در فایل تنظیمات وجود ندارد".سایتم تو هاسته ثبت نام هم که میکنم میل ثبت نام ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام تنظیمات ایمیل رو چک کنید و البته مطمئن شید سرور امکان ارسال ایمیل را داراست جهت اعمال تنظیمات در پیکربندی بایستی سطح دسترسی فایل configuration.php شما قابل ویرایش یعنی 777 باشد (بعد از اعمال تغییرات مجدد به حالت قبلی برگردانید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roozi 0 ارسال شده در شهریور 91 تشکر از راهنمایی تون تو خود فایل پیکره بندی چند تا چیزو دس کاری کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز برای تشکر کردن دکمه ی سپاس در پست ها گذاشته شده، لطفا از آن استفاده کنید، چون دیدم اصلا ازش استفاده نکردید تذکر دادم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر