rasool 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام من وقتی می خواهم چیزی نصب کنم وقتی فایل را از روی کامپیوترم نشان می دهم می گوید : اخطار! - عدم موفقیت در جابجایی فایل JFolder::create: نمی تواند پوشه ایجاد کند Unable to create destination و وقتی آن را از روی اینترنت فرا خوانی می کنم می گوید : JFolder::create: نمی تواند پوشه ایجاد کند Unable to create destination Warning: file_put_contents(/home/icydown/public_html/tmp/jckeditor_joomina_ir.zip) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/icydown/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298 لطفا کنمکم کنید من قبلا هم جوملا نصب کردهبودم ولی انجوری نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در آبان 89 سطح دسترسی پوشه زیر رو روی 777 بذارید: public_html->tmp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آبان 89 این کار را انجام دادم حالا می گه Unable to write entry Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 557 is not allowed to access /home/icydown/public_html/tmp/install_4ce61f62d582a owned by uid 99 in /home/icydown/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298 Warning: file_put_contents(/home/icydown/public_html/tmp/install_4ce61f62d582a/jckeditor.xml) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/icydown/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز فایل رو از حالت زیپ خارج کردید ؟ ممکنه پسورد داشته باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آبان 89 پسورد نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز دسترسی پوشه modules موقع نصب ماژول و پوشه components موقع نصب کامپونت و پوشهtemplates رو موقع نصب قالب به 777 تغییر بدید اگر برای نصب زبان هم ارور داد همین تغییر و برای پوشه language انجام بدید البته بعضی از مواقع نیاز به همین تغییرات در پوشه administrator نیز می باشد موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز مشکل حل نشد موقع نصب هم این مشکل بود امکان داره ایراد از هاستینگ باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز مشکل شما همین حالت ایمن یا safe هست که باید off بشه با مدیر سرورتون تماس بگیرید و بگید تا مشکلتون رو حل کنه(باید تغغیراتی توی php بده) موفق باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rasool 0 ارسال شده در آبان 89 هاست من لینوکس هستش و چشم به مدیریت هاستینگ می گم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام اگه هاستتون اجازه بدهمیتونید برای این کار از php.ini محلی هم استفاده کنید ... تست کنید . safe_mode = Off display_errors = Off یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dareush 0 ارسال شده در آبان 89 عزیز اینکارا رو انجام بدی مشکلت حله: یه جوملا روی کامپیوتر با wamp نصب کن ,بعد بدون اینکه کاری انجام بدی فایل های جوملا و پایگاه داده رو ببر روی هاست بعد فایل configuration رو ویرایش کن(نام پایگاه داده +شناسه پایگاه داده+کلمه عبور پایگاه داده)فقط همین هارو که گفتم ویرایش کن.حالا اگه این سایت جوملایی رو باز کنی میبینی که مشکلی در نصب الحاقات نداره .حالا کافیه فایل های جوملا رو پاک کنی و سایت خودت رو آپلود کنی. نمیدونم چرا با انجام این کارا مشکل حل میشه.! ولی من خودم دقیقا همین مشکل رو داشتم که با این کارا حل شد . احتمالا شاید به خاطر تغییر آدرس tmp و log در configuration باشه. اگه با این کار مشکل شما هم حل شد منو خبر بده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر