asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 درود /. من قالب "tak_software" رو لوکال نصب کردم و به راحتی هم نصب شد . بعد از نصب برای فعال سازیش این پیغام رو میده . باید چیکار کنم . تشکر فراوان Warning: require_once(template.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\wamp\www\lamerdg\templates\tak_software\component.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 2 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'template.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\wamp\www\lamerdg\templates\tak_software\component.php(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 2 کسی نیست مرا یاری دهد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام فکر کنم یک فایل رو پیدا نمیکنه. تست کنید ببینید اون فایل وجود داره در اون جایی که میگه یا نه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 آقا محمد خیلی باهاش کشتی گرفتم ولی باز نتونستم . این همون فایلی هست که داره گیر میده http://up.toca.ir/images/vz04m43snrjxauq54pag.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در شهریور 91 سلام از wampserver برای لوکال استفاده کنید و ی ه صورت آنلاین ببینید باز این مشکل هست یا نه با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 91 من از wampserver استفاده می کنم ولی بازم همین مشکل رو داره .من این قالب رو از بسته نصبی کشیدم بیرون . بسته نسبی کلا مشکل داشت .تا میومدم تو پوشه www میریختم بعد برای نصب سریع به آخرین مرحله نصب (finish ) هدایت میشد. بسته نصبی رو اینجا دانلود کردم http://takwd.ir/takwebdesign-templates/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2.5-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%DA%A9-%D9%88%D8%A8-%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام حتما اشکال از بسته نصبیه. از همون سایت تک وب دیزاین هم سوال کنید شاید جوابتون رو بدند و به جوابتون برسید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asana 0 ارسال شده در آبان 91 سلام حتما اشکال از بسته نصبیه. از همون سایت تک وب دیزاین هم سوال کنید شاید جوابتون رو بدند و به جوابتون برسید. بدرود سلام بعد از نصب قالب فایل قالب دانلود شده رو کپی کن و در محلی که قالبهای جوملا قرار دارند پیست کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر