niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام اساتید گرامی من بار اول با توجه به آموزشی که آقای پارسا لطف فرمودند و قرار دادند ترجمه کردم. ولی با توجه به فرمایش ایشون که تاکید کردند درون فایل XML به هیچ عنوان فارسی ننویسید. این افزونه خود شامل کامپوننت و ماژول هستش. و بعد از فارسی سازی توسط فایل زبان تنها بخش های داخلی مربوط به کامپوننت فارسی شدند.ولی منو کامپوننت و همچنین ماژول آن همجنان به زبان اصلی است. ممنون می شوم که دوستان راهنمایی کنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 91 سلام و درود آیا تگ های مربوط به منوی کامپوننت در فایل زبان وجود داشت؟ آیا این تگ ها را نیز در فایل زبان ترجمه کردید؟ آیا فایل زبان مربوط به ماژول را نیز ترجمه کرده اید؟ آیا ماژول فایل زبان جداگانه ای داشت؟ در هر صورت اگر تگ های منو در فایل زبان وجود ندارد می بایست آن را بصورت دستی از XML استخراج و در فایل زبان ایجاد و ترجمه کنید. اگر ماژول نیز بصورت مجزا دارای فایل زبان نیست می بایست برای آن فایل زبان ایجاد و آن را ترجمه کنید. تمامی موارد در آموزش ارائه شده موجود است. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 ممنون بابت سرعت در پاسخگویی. نه تگ های منو در XML موجود نبود. و ماژول هم فایل زبان بصورت جداگانه ندارد. ممنون بابت راهنماییتان آقای پارسا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام با کسب رخصت از جناب پارسا :heart: در چنین شرایطی میبایست سایر فایلهای افزونه را نیز بررسی کنید که عمدتا" فایلهای php میباشند مثلا برای ماژولها اکثرا" در پوشه tmpl میتوانید موارد مربوطه را بیابید هر چند که در آموزش تا حدوی به این موارد نیز اشاره شده بود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 ممنون آقای صفر علی. بله متاسفانه دیر پاسخ شما را دیدم. من هم یکی یکی فایل ها را باز کردم و فیلدها ای را که باید ترجمه میشد پیدا و تغییر دادم که دقیقاً اکثراً درون view بود. ولی هنوز به قسمت ماژول نرسیدم .الان قسمت کامپوننت به غیر از منوی آن همه فارسی شد. فارسی سازی منو را متاسفانه پیدا نکردم.اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم. با تشکر از راهنمایی شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام در مورد منوها هم شرایط مختلفی وجود دارد معمولا در فایل xml افزونه هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 من هم فقط درون فایل xml پیدا کردم ولی اگر نخواهیم اون رو تغییر بدهیم.چطور میتونم تو فایل زبان تعریفش کنم؟؟؟ من نام متغیرش را ندارم !!! فقط نامی که در فایل XML وجود دارد را دارم. پیشاپیش از لطفتان سپاسگذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niloofar 1 ارسال شده در شهریور 91 دوستان عزیز من فایل را آپلود کردم. http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13468273961.zip اگر بررسی و راهنمایی کنید ممنون میشوم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 ببینید تو فایل bjimageslider.xml این کدها مربوط به منو هستند کافیه برای اینها فایل ترجمه ایجاد کنید یعنی با استفاده از اموزشی که اقای پارسا زحمتش رو کشیدن این کلمات رو در فایل ترجمه افزونه بیارید و براشون عبارت فارسی ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر