nasim89 0 ارسال شده در آبان 89 باسلام من کامپوننت virtuemart رو باموفقیت نصب کردم. حالا یک کامپوننت واسه عکس به نام com_virtuemart_magiczoom رو نصب کردم. نصب اولیه با موفقیت بود اما به محض این که برروی تکمیل نصب کلیک میکنم با پیغام خطای زیر روبه رو میشم: Fatal error: Call to undefined function mz_vm_installed() in C:\wamp\www\myjoomla\administrator\components\com_magiczoom\admin.magiczoom.php on line 6 و عملا کامپوننت باز نمیشه فقط اسمش تو لیست کامپوننت ها در قسمت مدیریت می یاد. اما با کلیک بررویش با error بالا مواجه میشم. میشه بگید مشکل ازکجاست؟ یه نکته دیگه اینکه من قبلا روی سیستم عامل mac و xamp نصب کردم.اما روی wamp نصب نمیشه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 باسلام تاجای که میدون Virtuemart رو لوکال درست جواب نخواهد داد... خوب چرا از Xampp استفاده نمیکنید ؟ اگه میدونید که رو اون جواب میده و رو Wamp نمیده خوب مشخصه که Vmart با Wamp مشکل داره ... موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر