jafar007 40 ارسال شده در شهریور 91 سلام میشه خواهشا کامپوننت ها و ماژول هایی که تو سایت میزارین بزنین برای چه ورژنی از جوملا هست که نیاز نباشه اول دانلودش کنیم بعد از نصب که ارور داد بفهمیم مال این ورژن نیست. بعضی ها میزنن ولی اکثرا این نکته که خیلی هم مهمه نزده شده مثلا ماژول joomshopping که برای ورژن 1.5 هست و رو ورژن 2 ناقص نصب میشه یا ماژول Jdownload که نسخه 1.5 روی این سایت قرار گرفته که موقع نصب رویه 2.5 ارور میده. اینو گفتم چون بعضی وقت ها که ماژول ها ارور میده ادم فکر میکنه مشکل از سایت خودشه که بعد از کلی گشت و گذار میفهمه ماژول مشکل داشته. یه چیز دیگه که خیلی مهمه ورژن ماژول رو هم تو توضیحات بزنین و آدرس سایت اصلی ماژول . با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به نظرم بعد از منتشر شدن جوملا 2.5 تمام فعالیت دوستان برای جوملا 2.5 می باشد. پس افزونه هایی که فارسی و منتشر می کنند حتما روی نسخه جوملا 2.5 نصب می شود. همون طور که می بینید بعضی از بخش هایی که به جوملا 1.5 مربوط بود بسته شده است. در جومینا هم فکر کنم تمام افزونه هایی که بعد از منتشر کردن جوملا 2.5 منتشر شده برای جوملا 2.5 باشه. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در شهریور 91 متاسفانه اینجوری نیست من تو همین 3 روز که یک سری از کامپوننت های سایت جومینا رو گرفتم اکثرشون برای 1.5 بودن. همون طور که بالا گفتم مثل joomshopping و jdownload و دو سه تای دیگه که اسمشون الان یادم نیست برای جوملا 1.5 بودن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز در مورد این موضوع قبلا صحبت شده تمام افزونه هایی که در مورد ورژین جوملا داخل مطلب صحبت نشده برای نسخه 1.5 می باشد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در شهریور 91 خوب این اصلا کاربر پسند نیست که در مورد این نکته تو تالار در یک زمانی صحبت شده باشه چون کسانی که مثل من تازه وارد سایت شده اند چطوری باید این موضوع رو حدس بزنن؟ با وجود اینکه در مورد به گفته شما بحث شده و کاربرای قدیمی این موضوع رو میدونن تو تالار من پست های زیادی رو دیدم که مشکلی که با افزونه ها پیدا کرده بودن سر این بوده که نمی دونستن این افزونه برای ورژن جوملاشون مناسب نیست و کسایی که جواب داده بودن با وجود راههای زیادی که گفتن و زحمت کشیدن تا مشکل دوستاشون حل بشه کار ساز نبود. البته من خودمم که این مشکلات رو داشتم اولش نمی دونستم برای ورژن نامناسبه با کلی گشتن و نصب ورژهای اصلی فهمیدم برای وزژن هست. که یکی دوتا پست هم گذاشتم که اونایی که نمیدونم متوجه بشن. گزاشتن نام ورژن ماژول یه چیز ضروری هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 بله حرف شما 100% درست هست اما ببینید شما زمانی که جوملا 1.5 همه استفاده میکردن نیاز اعلام ورژین افزونه نبود... و اما حالا که ورژین 2.5 منتشر شده افزونه ها رو کنارش زدن ورژین جوملا 2.5 و فلان... و کلا من فکر میکنم که چرا حتما باید همیشه دنبال چیز اماده بگردیم؟ فلان افزونه رو میبینیم خوب میریم دنبالش تو جوملا جهانی رو میگردیم شده شبیه شو واسه ورژین مورد نظر خودمون پیدا میکنیم این طور نیست؟ ملاک اون توضیح اولیه هستش که استارت کار ماست.... اینکه بریم فلان افزونه مخصوص فلان ورژین حتما فارسی شدش و تست شدش و همراه اموزش رو استفاده کنیم .... نتیجش این میشه که هر جا سر هر چیزی مشکل پیدا میکنیم چون بد عادت شدیم! خوبه که خودمونم کمی فعال باشیم و ... :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در شهریور 91 بله حرف شما هم درسته. ولی خوب بیشتر منظورم این هست که وقتی ورژن اشتباهی استفاده میشه یک سری مشکل پیش میاد و آدم نمیدونه بخاطر چی هست و کلی وقتش تلف میشه تا اشکالو پیدا کنه البته برا خود من پیش نیومده هنوز ولی تو فورم دیدم یکسری ها با نصب ماژول اشتباهی سایتشون خراب شده مخصوصا وقتی که میخواستن ماژول رو از نصب در بیارن سایت داغون شده. تازه سی ام اس ها برای راحت تر کردن کار هستن و این ماژول های فارسی که تو سایت هست برای کمتر کردن فعالبت دیگران هست تا کمتر درگیر مسائل جانبی بشن من طراح وب سایتم یعنی از نظر گرافیکی سمت کاربر کد میزنم و گرافیک رو درست میکنم خوب خوب وقتم و فعالیتمو بیشتر گذاشم رویه گرافیک تا رویه ماژول ها. که البته بیشتر ترجیح میدم واژول های اصل رو بگیرمو فارسی کنم و استفاده کنم تا مشکلی نداشته باشم . فقط هم با ماژول فروشگاه مشکل دارم چون نمی تونم براشون درگاه ایرانی درست کنم. ولی در کل کارو باید از درست انجام داد حالا دیگران هرجور که میخوان استفاده کنن قاعده کار باید درست باشه. البته دیگه بیشتر از این اصرار نمی کنم چون فکر میکنم اعمال این مورد رویه ماژول هایی که موجود هست خیلی طول بکشه ولی خیلی خوب میشه از این به بعد این کار انجام بشه برای ماژول های جدید با تشکر از شما دوست عزیز که به صحبت های بنده گوش دادین و پاسخ گو بودین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر