alitaliya 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام و احترام بنده وقتی یک جدول با رنگ بندی و اسلاید های گرافیکی ایجاد می کنم در سایت فقط یک متن ساده نمایش داده میشه و رنگ بندی بک گراند جدول نمایش داده نمیشه - حتی خط های جدول هم معلوم نیست در ادیتور درست هستش اما در سایت این مشکل رو دارم حتی از ادیتور خود جوملا هم استفاده کردم اما مشکل حل نشد لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام اگر از ابزارهای ادیتور خود جوملا استفاده کنید نباید مشکلی باشد مگر اینکه مشکل از قالبتون باشه لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در شهریور 91 چک کلی پاک سازی ذخیره ساز صفحات باطل شده ذخیره ساز همین طور کش مرور گر رو خالی کنید ...و تست کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ariatm 0 ارسال شده در آبان 92 دوستان منم همین مشکل رودارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید --------------------------------------------------------------------------------------------- چک کلی پاک سازی ذخیره ساز صفحات باطل شده ذخیره ساز همین طور کش مرور گر رو خالی کنید ...و تست کنید.. فرمایشات شما رو انجام دادم ولی بازم مشکل رفع نشد در ضمن من وقتی قالب سایت رو عوض میکنم و از قالبهای خود جوملا 2.5 استفاده میکنم مشکل وجود نداره و رنگها رو نمایش میده اینم یه صفحه که جدول رنگی توش گذاشتم ولی رنگهای جدول نمایش داده نمیشه http://www.mymodir.ir/index.php/arshad/173 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 92 با سلام تست شد . مشکلی مشاهده نشد اگر همچنان مشکل دارید ، یک اسکرین شات قرار بدید تا بهتر متوجه تفاوتها شویم موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر