shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 سلام از کجا جوملا 2.5.6 جومینا را دانلود کنم - نسخه ی 2.5.6 مربوط به جوملا فارسی اطلاعات نمونه امیر کبیر و غیره رو بدون پرسیدن و انتخاب گزینه نصب می کنه و غیر از اینکه باید وقت بذاری و بری پاک شون کنی یه سری هاش هم پاک نمیشه - به طور کل نسخه ای که جوملا فارسی داده همچین تر و تمیز به نظر نمی رسه آیا غیر از جوملا فارسی - نسخه 2.5.6 مال گروه های فارسی سازی دیگه مثل جومینا هم هست ؟؟؟ اگر هست لطفا لینک دانلود بدین - ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 درود بر شما فعلاً شما می توانید جوملا 2.5.4 جومینا را نصب بفرمائید و سپس بسته بروزرسانی به 2.5.6 را بر روی آن نصب کنید هیچ تفاوتی با نصب مستقیم 2.5.6 نداره. متاسفانه هنوز بسته 2.5.6 آماده نشده است بسته جوملا 2.5.6 جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 درود بر شما فعلاً شما می توانید جوملا 2.5.4 جومینا را نصب بفرمائید و سپس بسته بروزرسانی به 2.5.6 را بر روی آن نصب کنید هیچ تفاوتی با نصب مستقیم 2.5.6 نداره. متاسفانه هنوز بسته 2.5.6 آماده نشده است بسته جوملا 2.5.6 جومینا اینکه شما گذاشتی که عنوان لینکش 2.5.6 است - این بسته 2.5.4 یا به روزرسانی 2.5.6 ؟؟؟ در ضمن خیلی خیلی ممنون - دست شما درد نکنه - مرسی .... دم شما هم گرم ... موارد نامربوط حذف شد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 این بسته 2.5.4 بود که من به 2.5.6 پایدار ارتقاءش دادم که شما براحتی در یک مرحله جوملا 2.5.6 جومینا را نصب بفرمائید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در شهریور 91 این بسته 2.5.4 بود که من به 2.5.6 پایدار ارتقاءش دادم که شما براحتی در یک مرحله جوملا 2.5.6 جومینا را نصب بفرمائید موفق باشید خیلی خیلی ممنون - بیخود نیست که میگم دم شما گرم - شاد باشی مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barzin7 0 ارسال شده در مهر 91 سلام من جومینا 2.5.4 رو چندین مرتبه دانلود و اقدام به نصب کردم اما هنگام نصب از مرجله 4 جلوتر نمیره ونصب نمیشه. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به موارد مختلفی می تونه مربوط باشه ! لطفا سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر