lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام میخواستم بدونم در جوملا 2.5 چطور میتونیم تنظیم کنیم هر کاربر پس از تایید مدیر بتونه وارد بشه ؟ یا اینکه عضویت رو ببندیم و فقط مدیر بتونه عضویت ایجاد کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام اینکه عضویت رو ببنیدید باید از مدیریت کابران گزینه انتخابها از اونجا ایجاد حساب کاربری رو تغیر دهید. برای تایید عضویت از طریق مدیر به لینک زیر بروید. به نظرم تو انجمن هم معرفی شده باشه. http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-access/authentication-management/10737 بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام اینکه عضویت رو ببنیدید باید از مدیریت کابران گزینه انتخابها از اونجا ایجاد حساب کاربری رو تغیر دهید. برای تایید عضویت از طریق مدیر به لینک زیر بروید. به نظرم تو انجمن هم معرفی شده باشه. http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-access/authentication-management/10737 بدرود من میخواهم کسی نتواند عضو شود و فقط مدیر عضویت را دستی انجام دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 91 درورد بر شما از پیکربندی کلی عضویت را غیر فعال نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 درورد بر شما از پیکربندی کلی عضویت را غیر فعال نمایید با سلام و احترام خدمت شما جناب تهرانی در پنل مدبریت جوملا 2.5 چنین آیتمی پیدا نکردم درورد بر شما از پیکربندی کلی عضویت را غیر فعال نمایید با سلام و احترام خدمت شما جناب تهرانی در پنل مدبریت جوملا 2.5 چنین آیتمی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام جناب فکر کنم جناب تهرانی برای جوملا 1.5 رو اشاره کردن. همون طور که اشاره کردم باید در مدیریت کاربران و انتخابها تغیراتتون رو بدید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 شما کافیه از منوی کاربران و در قسمت مدیریت کاربر از بالا سمت چپ گزینه تنظیمات را کلیک کنید و برای اجازه ندادن ثبت نام گزینه "صدور مجوز برای ثبت نام کاربران" را بر روی خیر بگذارید و برای فعال سازی حساب کاربر گزینه "فعال سازی حساب کاربری کاربر جدید" را بر روی مدیریت بگذارید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 و برای فعال سازی حساب کاربر گزینه "فعال سازی حساب کاربری کاربر جدید" را بر روی مدیریت بگذارید با سلام علی جان یه نکته رو فکر کنم توجه نکردی وقتی عضویت بسته میشه دیگه کاربری نمیتونه ثبت نام کنه که حالا بعدش مدیر بخواد ثبت نامی رو تایید کنه من میخواهم کسی نتواند عضو شود و فقط مدیر عضویت را دستی انجام دهد دوست عزیز شما اگه خودتون میخواهید دستی ثبت نام رو انجام بدید میتونید از یه فرمساز استفاده کنید و فرمی رو برای درخواست عضویت تهیه کنید و بعد بر مبنای اون فرم اکانتی رو برای اون کاربر ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 مصطفی جان من سریع داشتم می نوشتم و دو تا راه را گفتم //و برای فعال سازی حساب کاربر گزینه "فعال سازی حساب کاربری کاربر جدید" را بر روی مدیریت بگذارید// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر