lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من تاپیک مناسبی برای ترجمه قالب و افزونه پیدا نکردم لطفا من را راهنمایی نمایید چگونه این کار را انجام دهم ؟ قوانین بخش ترجمه افزونه را نیزمطالعه نمودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام چگونه برای افزونه های جوملا فایل زبان فارسی بسازیم؟! + تغییرات در جوملا 2.5 برای قالب هم موجوده کافیه جست و جو کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام چگونه برای افزونه های جوملا فایل زبان فارسی بسازیم؟! + تغییرات در جوملا 2.5 برای قالب هم موجوده کافیه جست و جو کنید موفق باشید این تاپیک را دیده ام یعنی با مطالعه دقیق این تاپیک من میتوانم ترجمه انواع افزونه جوملا را انجام دهم ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام این پست آخر شما نشون دهنده اون هست که یا شما این تایپیک رو نخوندید یا اینکه دقت نکردید. بله میتویند @ در انخاب بخش دقت کنید منقل شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 هر انچیزی که از ترجمه بخواهید تو این تاپیک اومده دقیق بخونید در صورت ابهم مجدد سوال بفرمایید ولی این میطلبه که شروع به کار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از پاسخ هاتون چشم دقیق مطالعه میکنم و حتما سوالات را مطرح میکنم امیدوارم بتونم مازولهای خوبی ترجمه کنم و برای بچه های جومینا قرار بدم که استفاده کنند چون جومینا به من مطالب زیادی آموزش داده و ماژولهای خوبی در اختیارم گذاشته امیدوارم بتوانم جبران کنم من در پست بالا هم گفتم مطالعه دقیق نکردم فکر میکردم مطلب حجیمتر و بیشتری باشه و پست ارائه شده برای افراد حرفه ای است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر