m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 بعد از نصب پلاگين امنيتي جومينا و rsfirewall يكي از ماژول هام دچار مشكل شد به اين صورت كه هنگام مديريت ماژول به غير از دكمه خروج هيچ يكي از دكمه ها كار نميكنه (ذخيره و ...) تمام پلاگين ها و ماژول هارو هم غير فعال كردم اما نشده اين دو افزونه رو هم حذف كردم نشد ماژول مد نظر رو چندين با هم از جداول و هم از هاست و هم از مديريت حذف كردم و نصب كردم بازم نشد ................................. نكته: فقط اين ماژول مشكل داره و فقط در اين سايت اشكال داره در سليت هاي ديگه كه rsfirewall و پلاگين امنيتي نصبه چنين مشكلي نيست در يك صورت دكمه ها كار ميكنه اينكه در حال مديريت ماژول ريفلش ميكنم و تا ريفلش انجام بشه پشت سر هم دكمه ذخيره رو ميزنم .................................... اگه با چنين مشكلي برخورديد ممنون ميشم راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
blazhel 12 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز من به این مشکل برخورد کردم مشکل از پلاگین امنیتی جومینا است که قسمت ماژول کار نمی کنه وحتی دیگه نمی شه ماژول جدید ساخت اول پلاگین رو غیر فعال کن وبعد پاکش کن مشکل حل می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 سلام ممنون اتفاقا نه اون پلاگين رو بلكه همه پلاگين ها و ماژول هارو هم غر فعال ميكنم اما تاثيري نداره بازم درست نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در شهریور 91 آقا تنها راه پاک کردن افزونه است یا استفاده از نسخه ی انگلیسی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در شهریور 91 اين مشكل توجيه علمي نداره؟ يعني اينكه كدهاي افزونه در جداول ديتابيس بمونن و حذف نشن يا...؟ آخه من تموم ديتابيس رو هم زير و رو كردم چيزي از آثار افزونه هاي حذف شده پيدا نكردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام شنیدید که میگن روی ویندوز بیشتر از یک آنتی ویروس نصب نکنید ! الان حکایت شماست وقتی چند افزونه امنیتی رو با هم نصب کنید خب طبیعیه که کانفیلیکت میکنند و همه چیز رو به هم میریزند شما RS Firewall رو هم بطور کامل حذف کنید . هم از روی هاست و هم از دیتابیس و بعد مجددا" نصبش کنید اگه مشکل حل نشد از ادمین سرورتون بخواهید بک آپ زمانی که همه چیز درست بود رو براتون ریستور کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر