ثفئشی 0 ارسال شده در آبان 89 می خواهم یک کامپونت از جایی دانلود کنم که فارسی نیست می خواستم خودم فارسی کنم از کجا باید شروع کنم که کامپونت های دیگرو هم بعدا فارسی کنم یعنی اصول آن را می خواهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 فایل PHP اصلی افزونه و همینطور فایل دیگه ای که به نام helper نامیده می شود و همچنین فایل CSS مربوطه. از آقای رزاقی مدیر بخش ترجمه راهنمایی بیشتر بخواهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز برای فارسی سازی قبلا اقای رازقی یه توضیح ساده و مفید دادن توی انجمن بگردین حتما پیدا میکنید. اگر هم پیدا نکردین اسون ترین راه اینه که اکثر کامپونتها فایل زبان دارن که اون رو باز میکننین و نوشته ها رو به اینصورت ترجمه میکنید مثال : all=ALL ترجمه : all= همه خودتون فایل زبان رو ببینید متوجه میشید. البته اگه بخواین بصورت تخصصی کار ترجمه رو انجام بدین همون قسمتهایی که اقای دولتشاهی گفتن رو هم باید انجام بدین مثلا راستچین کردن در جاهایی که لازمه و از این چیزا و در پایان فایل رو با utf8 ذخیره کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ثفئشی 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دیروز در مورد فارسی سازی سازی کامپونت بحث شد دوستان توضیحاتی دادن که مفید بود اما من وقتی به پوشه کامپونت در داخل جوملا میرم نه فایل فایل زبان دارن نه فایل helper lن باید چه بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام اسم و لینک دانلود ایکستنشن رو اینجا قرار بدین تا برسی بشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ثفئشی 0 ارسال شده در آبان 89 نه من اصول فارسی سازی رو می خواهم مثلا رفتم توی خود پوشه جوملا پیش فرض کامپونت ها رو نگاه کردمو می گم که فایل هایی که ذکر شد نبود ولی توی مدیریت فارسی نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز زبان فارسی کامپونت های پیش فرض درون پوشه language وجود دارد. اما اگر بخواهید بصورت حرفه ای کار فارسی سازی را انجام دهید باید به زبان php و css مسلط باشید تا بتونید ماژول ها و یا کامپونت ها را راست چین کنید و یه مقدار تنظیمات دیگه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر