hamidjh 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من از هاست رایگان استفاده میکنم htaccess.txtرو به .htaccessتبدیل کردم ما سایت ارور 500میده پشتیبانی هاست هم میگه تنطیمات مد ری رایت از htaccess قابل تنظیم هست ورژن جوملا 2.5.6 هست درضمن پلاگین plg_unicodeslug رو نصب کردم این ارور رو میده مشکل از کجاست؟ Warning: require_once(/home/u634791339/public_html/plugins/system/unicodeslug/filteroutput.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/u634791339/public_html/plugins/system/unicodeslug/unicodeslug.php on line 20 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/u634791339/public_html/plugins/system/unicodeslug/filteroutput.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/u634791339/public_html/plugins/system/unicodeslug/unicodeslug.php on line 20 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrangan 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام اول اینکه یادتون باشه وقتی به قسمت فایهای هاست تون می روید تیک نشان دادن فایلهای htacces رو نشون بده چون بعضی اوقات فایل اصلی مخفی است دوم اینکه (مهم است) htacces باید به این صورت تغییر نام پیدا کند (htacces .) یعنی نقطه باید اول اسم قرار گیرد امیدوارم که مشکل تون حل بشه منظورم تیک Show Hidden Files (dotfiles) بود که فایلهای مخفی رو نشون می ده . معذرت اشتبهای تایپ کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamidjh 0 ارسال شده در شهریور 91 هر دو مورد درسته باید چکار کنم که مشکلم حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در مورد ارور 500 شما داخل فایل htaccess. خط زیر را پیدا کنید Options +FollowSymLinks و به صورت زیر ویرایش کنید # Options +FollowSymLinks در مورد اون پلاگین هم خدمتتون عرض کنم با توجه به محل ایجاد تاپیکتون این افزونه با جوملا 2.5 سازگار نیست http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/10275 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر