scooter110 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت دوستان به یه مشکل در گالری برخورد کردم هم در فوکا گالری و هم در جوم گالری، اینکه همه مراحل درست انجام میشه هنگام ساختن گالری و عکسهای بند انگشتی هم ساخته میشه ولی وقتی برای نمایش روی عکس بند انگشتی کلیک میکنی با صفحه 404 مواجه میشم یا کلا صفحه قالب و به هم میریزه. چند ورژن مختلف از گالری فوکا هم انگلیسی هم فارسیش رو نصب کردم، جوم گالری رو هم نصب کردم باز همین مشکله. این مشکل هم تازگیا پیش اومده چون قبلش فوکا گالری نصب بود و درست کار میکرد. وقتی هم که این مشکل پیش اومد روی سایت چیزی نصب یا حذف نکردم که بگیم به خاطر تداخل افزونه بوده. این هم لینک گالری http://www.tafsiraftab.com/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=1 ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خود پیغام خطا که میگه مجموعه منتشر نشده مجموعه هاتون رو بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در شهریور 91 ممنوع از پاسخگوییتون مشکل از مجموعه ها نیست اونو چک کرده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام شما سئو جوملا رو کلا غیرفعال کنید (تمام گزینه ها رو) ببینید باز هم مشکل پاربرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر