alihz2006 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام من وقتی می خوام قالب رو نصب کنم با این ارور مواجه می شم JFolder::create: نمی توانید پوشه ایجاد نمایید هشدار: انتقال ناموفق فایل! خودم احتمال می دم دسترسی ندارم یا اینکه مشکل از فایل htaccess باشه . زیاد وارد نیستم خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمکم کنه به زبان ساده البته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام. به احتمال زیاد اشکال از سطح دسترسی پوشه هاست و احتمالا هم پوشه tmp است. شما از مدیریت وب سایت از منو ی وب سایت ، اطلاعات سیستم رو انتخاب کن بعدش به تب سطح دسترسی دایرکتوریها برو و سطح دسترسیها رو چک کن ببین کدوم قابل نگارشه و کدوم غیر قابل نگرش. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام دو تا پوشه log , tmp غیر قابل ویرایش هستن می دونم مشکل هم از همین جا هستش حتما ولی هرکاری می کنم نمی تونم قابل ویرایش کنمشون سطح دسترسی شون رو هم رو 755 هم رو 777 گذاشتم ولی نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 هاستتون لینوکس هست یا ویندوز؟ در صورت تمایل اطلاعات رو پ.خ کنید تا بررسی کنم. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست گلم در خصوص این مشکل بارها و بارها بحث شده و اگر یه جستجو کوچولو می کردید حتما به نتیجه می رسیدید !!! با توجه به نوع هاست اتون مسیرهای tmp و logs رو در فایل configuration.php بصورت صحیح وارد کنید درست می شه... (قبلا کامل توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boshaq 0 ارسال شده در مهر 91 من هم برای نصب یک زبان همین مشکل را داشتم این راه حل را رفتم جواب داد: JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination If you getting the error "JFolder::create: Path not in open_basedir paths Unable to create destination" while uploading and installing any extension, 1. Login to Joomla Administartor panel. 2. Go to Global Configuration 3. Click "Server" 4. Change the path from /public_html/tmp to "tmp" 5. Login to control Panel(CPanel) 6. Open File Manager 7. Open Folder "libraries" 8. Open Folder "joomla" 9. Open Folder "filesystem" 10. Right Click on "folder.php" and click Edit. 11. Look for the line, (search = obd): Code: $obd = ini_get('open_basedir'); Comment out that line with // at the beginning so it becomes: Code: //$obd = ini_get('open_basedir'); 12. Save and Close. [/align][/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر