mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت اساتید گرامی من می خوام یه سایت حالت کاریابی بسازم که توش کاربرا توی دو شاخه عضو بسن یه سری کارفرما باشه که توش کار ها و مشاغلی رو که برایش نیازمند نیروی کار رو مشخص می کنه و همچینین از لیست افراد جویای کار هم افراد مورد نظرشونو به علاقه مندی هاشون اضافه کنند و یه یه سری هم برای افراد جویای کار باشه که برن روزمه شونو توی مشخصاتشون پر کنن و توی کار های موجود جستجو کنن و کار های مورد نظرشونو توی علاقه مندی هاشون قرار دهند برای این کار از چه افزونه ای میشه استفاده کرد ؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 اصلا همچین چیزی یا چیز شبیه به این میشه توی جوملا ساخت ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام بله جوملا این قابلیت رو داره ولی باسد کسی رو پیدا کنید تا براتون بنویسه اگه خواستید من کسی رو بهتون معرفی می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 یعنی افزونه آماده برای این کار توی جوملا نیست ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. ببینید این به کارتون میاد؟ http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/297-com-karyabi-joomina.html :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 ممنون دوست من توی جوملا 2.5 هم خوب کار می کنه ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 والا من امتحانش نکردم. صبر کنید تا کاربرانی که باهاش کار کردن یا دوستانی که زحمت ترجمه رو کشیدن پاسخگو باشن. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 فکر کنم مربوط به جوملا 1.5 آخه جوملای 1.5 و 2.5 دو تا دنیای متفاوت هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 نسخه ای برای 2.5 وجود نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام با جستجو سریعتر به مقصود خود برسید http://forum.joomina.ir/thread-12045.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر