servina 0 ارسال شده در آبان 89 با عرض سلام و خسته نباشيد من کامپوننت مديريت مدرسه رو نصب کردم اما متاسفانه داخل پنل ادمين به صورت علامت سؤال نمايش داده ميشه لطفاً راهنمايی کنيد چه کنم من سرچ کردم قبل از اينکه اين پست رو بدم اما نتيجه نگرفتم اميدوارم سؤالم قبلا مطرح نشده باشه پيشاپيش از راهنمايی شما ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام به فروم خودتان خوش آمدید متسفانه یا خوشبختانه این سوال شما بارها در تالار مطرح شده ... برید در تنظیمات phpmyadmin و نوع فیلد های دیتابیس را utf8_generalقرار دهید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
servina 0 ارسال شده در آبان 89 با عرض سلام خدمت شما آقای شمسی و با تشکر از شما بابت توجهتون به phpmyadmin رفتم تنظيمات روی utf8_general_ci از قبل بود هيچ مشکلی هيچ جا نيست فقط همين کامپوننت به صورت علامت سؤال نمايش داده ميشه همه چيز خوبه جز همين کامپوننت بايد چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام عید شما مبارک برید و جداول این ایکستنشن رو پیدا کرده و utf8_general_ci کنید ...درست خواهد شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز اگر مشکلتون حل نشد بگید تا دیتابیس utf8 براتون اپ کنیم و بجای دیتابیسهای قبلی ایمپورت کنید مشکل حل میشه. البته راحتترین راه همون راهیه که اقای شمسی گفتن موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
servina 0 ارسال شده در آبان 89 واقعا عذر ميخوام نميدونم اين کار رو چجوری انجام بدم وقتی تغيير ميدم و save رو ميزنم ميام بيرون باز که بر ميگردم توشsave نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام چیرو سیو میکنید ! کجا ؟ معمولا این نو مشکلات از سطح دسترسی حاصل میشود ... { مشکل سیو نشدن } یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
servina 0 ارسال شده در آبان 89 فکر کنم جوابم رو گرفتم چون هاستم رايگانه در phpmyadmin روی اسم تيبل مثل jos_joomreports_achievement کليک ميکنم و Collation رو برای هر فيلد تغيير ميدم مينويسه که سيو با موفقيت انجام شد اما عملا نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام بله این نوع مشکلات در هاست های رایگان وجود دارند و عدم اعمال تغییرات هم به همو دلیلیکه گفتم برمیگرده ... البته بسیار از هاست های رایگان هم هستند که این مشلات رو به حداقل رساندن و تو اونها کمتر به این مشکلات برمیخوردی ... فکر کنم چند نمونش تو فروم معرفی شده بود ... میتونید تو دیگه که در این زمینه فعالین میککن سرچ و پرسوجو کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در آبان 89 بهتون پیشنهاد میکنم توی لوکال نصب کنید و بعد از تیبل های مربوطه خروجی بگیرید(export) و در دیتا بیس سایتتون اون تیبل های قبلی رو پاک کنید و تیبل های جدید رو جایگزین کنید (import)مشکل حل میشه.(البته دقت کنید توی لوکال utf 8 باشه) اینو دوستایی که با تنظیمات دیتابیسشون مشکل دارن در مورد همه ماژول ها و کامپونت ها میتونن استفاده کنن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid 0 ارسال شده در دی 89 nدوستان گرامي من مديريت مدرسه رانصب كردم قالب ياردبستاني ولي اساسا هيچ پنل مديريتي ندارم بارمز مديريت واردصفحه اول سايت ميشم اما كنترل پنل مديريت ندارم حتي درراهنماگفته شده كه از قسمت بالا كمپوننت راانتخاب كنيد من كه چيزي نميبينم اگه ميتونيدراهنماييم كنيد آدرس سايتم www.amozshha.ir است ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در دی 89 با سلام شما پوشه administrator رو Upload نکردید!سعی کنید همه فایل هارو کامل Upload کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alim123 10 ارسال شده در آبان 90 سلام من همه رو درست نصب کردم ولی با کامپیوننت مدیریت مدرسه همون مشکل بقیه رو دارم به توصیه های شما عمل کردم ولی مشکلم رفع نشد میشه بگید چیکار کنم خیلی نیاز دارم به اش در ضمن این سایت رو از همون سی دی گ- ن- ج افز-ا-ر نصب کردم ممنون میشم راهنمایی کنید:sسلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم تو لوکال نصب کردم ولی هرکاری می کنم بصورت علامت سوال نشون میده همه کارای بالا رو هم کردم ولی نمیشه خواهشمندم راهنمایی کنید خیلی به اش نیاز دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 90 srver not found کجا اپلود کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mathman 1 ارسال شده در تیر 92 سلام من جوم ریپورتس رو نصب کردم همه چی هم خوب کار می کنه فقط وقتی از توصفحه اصلی سایت کاربر بخواد کارنامشو ببینه وقتی روی نمایش کارنامه کلیک می کنه فقط پیغام please wait میاد و کارنامه نشون داده نمیشه . ممکنه راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در لوکال هستید و یا در هاست؟ از آخرین نسخه استفاده می کنید خیر؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mathman 1 ارسال شده در تیر 92 درود بر شما در لوکال هستید و یا در هاست؟ از آخرین نسخه استفاده می کنید خیر؟ روی هاست نصب کردم . نسخه 4.0.1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mathman 1 ارسال شده در تیر 92 روی هاست نصب کردم . نسخه 4.0.1 نسخه 5.0.1 نصب کردم مشکل حل شد . ممنون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر