falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 سلام به همه عزیزان میخواستم این قسمت که با ستاره تو عکس پائین نشون دادم فاصلش رو کم کنم و به بادی اصلی سایت بچسبونم . این عکسشه : قالبشم yoo_balance_j25 هست که قالب اصلی رو پائین فقط برای آزمایش و بررسی قرار دادم. لطفا بگین که چطوری میتونم این فاصله رو به صفر برسونم کدوم قسمت از کدها برای اینه. @ ----------- از گذاشتن لینک های تجاری جدا خوداری کنید :001: قوانین -----------@ حذف شد منتظر راهنمایی هاتون هستم:002: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لطفا دمو(آدرس سایت)قرار بدید تا کد ها بررسی بشند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز یه خاصیتی به نام margin-top وجود داره که به احتمال خیلی زیاد الان رو یه مقداره مثلا50 برای یکی از div های زیر هدر ست شده ولی برای بررسی دقیقا دموی زنده قالب روبزارید برای دوستان به دلیل کمی وقت امکان دانلود و نصب قالب شما وجود نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام @ ----------- از گذاشتن لینک های تجاری جدا خوداری کنید :001: قوانین -----------@ در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در شهریور 91 با سلام @ ----------- از گذاشتن لینک های تجاری جدا خوداری کنید :001: قوانین -----------@ در صورت تکرار اخطار خواهید گرفت یا حق میبخشید آقای شمسی مگه شما اون قسمت رو که نوشتم فقط برای آزمایش و بررسی رو نخوندین. من خودم به این موضوع خیلی خیلی حساسم. این قالب هم فقط برای آزمایشه بعد از اتمام پروژه نسخه اصلیشو از سایت سازنده خریداری میکنم. لطفا اینقدر شدید صحبت نکنید . هر کسی برای خودش شخصیتی داره . به شخصیت یکدیگر احترام بزارین:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 منظور آقای شمسی بی احترامی نبوده احترام به قوانین احترام به خودتونه در درجه اول ایشون هم مسئولیتشون سنگیه حق بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 شما دمو قرار بدید اگر دادن دمو از نظر قوانین مشکل داره پ خ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 دادن دمو مشکلی نداره لینک دانلود قالب رو قرار دادن مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر